19 Ιαν 2019

Το άγνωστο πρόβλημα του Μπερναρντέσκι στην καρδιά

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι απολαμβάνει όσα ζει στη Γιουβέντους, ίσως επειδή στα 16 του χρόνια είχε φοβηθεί για τα χειρότερα.

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός μέσος έκανε δηλώσεις και σε αυτές δεν είπε μόνο τα τυπικά και αναμενόμενα για την πορεία της ομάδας, τους στόχους της και όλα τα σχετικά, αλλά αναφέρθηκε και σε ένα πρόβλημα που μάλλον δεν ήταν ευρέως γνωστό.

Ενα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε μικρή ηλικία και η οποία θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα, αφού οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι ότι θα κατάφερνε να παίξει ποδόσφαιρο.


«Οταν ήμουν 16 ετών, καθώς ήμουν έτοιμος για την Primavera της Φιορεντίνα, σε μια εξέταση ρουτίνας οι γιατροί βρήκαν ένα πρόβλημα στην καρδιά. Μου είπαν ότι δεν ήξεραν αν θα ήμουν σε θέση να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αναγκάστηκα να σταματήσω για έξι μήνες και ήταν οι πιο δύσκολοι έξι μήνες της ζωής μου. Ζούσα μόνος στη Φλωρεντία και δεν ήξερα τι να κάνω. Στο τέλος, με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και κάποιες αλλαγές στη διατροφή, το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Ηταν μια περιπέτεια που με έκανε σίγουρα να καταλάβω περισσότερο το πόσο εύθραυστος είμαι, άρα απολαμβάνω περισσότερο τις επιτυχίες μου πλέον», ήταν τα λόγια του Φεντερίκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου