17 Ιαν 2019

Επίθεση χωρίς λόγο και αιτία από τον Ιμπραΐμοβιτς στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τα έχωσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, ξεχνώντας προφανώς τα δικά του.

Ο Πορτογάλος υπέγραψε στους μπιανκονέρι και τόνισε εξαρχής ότι το βλέπει ως μία νέα μεγγάλη πρόκληση στην καριέρα του, αφού άφησε τη σιγουριά της Ρεάλ Μαδρίτης στα 33 του για να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του σε ένα νέο περιβάλλον και με στόχο το Champions League.

Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση του CR7, να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης και με τη Γιούβε, αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει.


«Ο Ρονάλντο κάνει λόγο για νέα πρόκληση. Ονομάζει πρόκληση το να πηγαίνει σε μία ομάδα που κερδίζει συνέχεια το πρωτάθλημα. Γιατί να μην πάει εκεί όταν η ομάδα ήταν στη δεύτερη κατηγορία για να την ανεβάσει στην Serie A; Μ@λ@κίες, το να πηγαίνεις στην Γιουβέντους δεν είναι πρόκληση», ήταν τα λόγια του Σουηδού.

Ο οποίος, όταν η ομάδα ήταν στη Serie B, ζήτησε να φύγει... Για να μην αναφερθούμε στη μεγάλη πρόκληση που λέγεται Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έπαιζε και παίζει χωρίς αντίπαλο στη Γαλλία. Ρε Ζλάταν, μας βλέπουν...


1 σχόλιο:

  1. Υπαρχουν λογοι. τον ξερουμε με τα επικοινωνιακα τρικ για να διατηρειται οσο μπορει στην επιφανεια και δευετρον, να ταν η ζηλεια ψωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή