7 Ιαν 2019

Ο Ντιμπάλα δεν πωλείται, αλλά…

Τα δεδομένα γύρω από τον Πάουλο Ντιμπάλα επιχειρεί να καταγράψει η Tuttosport.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν κάποια νέα σενάρια μεταγραφικού περιεχομένου για τον Αργεντίνο επιθετικό, ο οποίος είχε ανανεώσει πέρυσι το συμβόλαιο του ως το 2023. Ετσι, όπως λέει και ο ίδιος, θέμα μεταγραφής του δεν υπάρχει.

Αυτό υποστηρίζει και η Tuttosport, χωρίς όμως να είναι απόλυτη. Συγκεκριμένα, στο σημερινό ρεπορτάζ της, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρονται για τον Ντιμπάλα, με τη Γιουβέντους όμως να μην κάνει την παραμικρή συζήτηση.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, για τους μπιανκονέρι δεν υπάρχει θέμα πώλησης του Πάουλο, τουλάχιστον προς το παρόν. Τι σημαίνει αυτό;


Οτι το καλοκαίρι τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν, αλλά μόνο στην περίπτωση που κάποια ομάδα προσφέρει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ.

Σε μια τέτοια περίπτωση, γράφει η Tuttosport, στη διοίκηση θα το σκεφτούν σοβαρά. Δεν είναι κάτι άλλωστε, μια δυνατή πώληση, που δεν έχει ξανακάνει η Γιούβε.

Απλά -και αυτή είναι η διαφορά μετά την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο- ενδεχόμενη πώληση του Ντιμπάλα το καλοκαίρι, θα σημαίνει ότι θα έρθει και ένα μεγάλο όνομα στη θέση του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου