22 Ιαν 2019

Τι θα γίνει αν έρθει στη Γιούβε ο Νταρμιάν

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ματέο Νταρμιάν είναι η Γιουβέντους, πράγμα που σημαίνει ότι ο Λεονάρντο Σπινατσόλα ετοιμάζεται για δανεισμό.

Από την αρχή του μήνα άπαντες στις τάξεις των μπιανκονέρι λένε ότι δεν προβλέπεται να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ, αλλά όλα δείχνουν ότι θα γίνουν. Εστω κι αν μιλάμε για το μίνιμουμ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε προχθες βράδυ η Gazzetta dello Sport και στη συνέχεια το Sky Italia και σήμερα και τα υπόλοιπα Μέσα, η Γιούβε είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Νταρμιάν ως το τέλος της σεζόν, ενώ θα προβλέπεται και οψιόν απόκτησης του για 10-12 εκατ. ευρώ.


Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους Αγγλους, γιατί με τον διεθνή Ιταλό πλάγιο μπακ (αριστερά και δεξιά) υπάρχει ήδη, θα έχει ανοίξει ο δρόμος για να επιβεβαιώσει η Γιουβέντους την παραχώρηση του Σπινατσόλα με 6μηνο δανεισμό στην Μπολόνια.


1 σχόλιο:

  1. Ο Αλλεγκρι δηλωσε χθες μετα τον αγωνα οτι ο Σπινατσολλα θα παραμεινει στην ομαδα, αρα ο Νταρμιαν δν θα ερθει. Παλι καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή