18 Ιαν 2019

Ντροπή για τις κινήσεις της Μίλαν μετά το τέλος του Σούπερ Καπ

Για τη Μίλαν υπάρχει πάντα σεβασμός από την πλευρά της Γιουβέντους, αλλά φαίνεται ότι δεν τη σέβονται οι δικοί της παίκτες...

Το έχουμε γράψει κι άλλες φορές ότι οι ροσονέρι είναι σεβαστός αντίπαλος και υπάρχει αναγνώριση για την ιστορία τους και όλα αυτά.  Το πρόβλημα είναι ότι αυτά δεν τα σέβονται και δεν τα αναγνωρίζουν οι παίκτες που φοράνε τη φανέλα της.

Καταλαβαίνουμε ότι σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που περνάνε οι Μιλανέζοι ήθελαν πολύ να κατακτήσουν το Σούπερ Καπ, αλλά να μην ξεχνάμε ότι είναι το... Σούπερ Καπ. Τίποτα τρομερό δηλαδή, δεν είναι κάποιος τίτλος που θα αλλάξει τη σεζόν μιας ομάδας ανάλογα με το αν θα κατακτηθεί ή όχι.

Κι όμως, από την ώρα που τελείωσε το ματς μέχρι και χθες το βράδυ είχαμε δηλώσεις παικτών της Μίλαν κατά της διαιτησίας, έχουμε την τιμωρία του Τζενάρο Γκατούζο και του γιατρού (!) της ομάδας λόγω επιθέσεων προς τον διαιτητή, έχουμε γενικά ένα κλίμα... κλοπής.


Γιατί;

Για το Σούπερ Καπ. Είναι κι αυτό, όπως σημειώνουν οι Γιουβεντίνοι σε διάφορα φόρουμ ή στα σχόλια τους στα σχετικά άρθρα των ιταλικών ιστοσελίδων, μια απόδειξη για τη διαφορά που υπάρχει αυτή τη φορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, στα δύο κλαμπ.

Οπως και για τη λάθος νοοτροπία που έχει αυτή η γενιά παικτών της Μίλαν και αναφερόμαστε, για παράδειγμα, στον Ρομανιόλι, ο οποίος πριν δύο χρόνια είχε πρωτοστατήσει και στα... συνθήματα που είχαν γράψει οι ροσονέρι στους τοίχους του Allianz Stadium έπειτα από μια ήττα τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου