27 Ιαν 2019

Sky Italia: Αυτή είναι η αλήθεια για τη λίστα του Παράτιτσι

Το Sky Italia, τελικά, έδωσε τη λύση στο θέμα που προέκυψε με τη λίστα που υποτίθεται ότι ξέχασε σε εστιατόριο ο Φάμπιο Παράτιτσι.

Το ρεπορτάζ του Il Tempo προκάλεσε αίσθηση αλλά μάλλον είναι... άκυρο, με βάση το νέο ρεπορτάζ του Sky Italia. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο συνδρομητικό κανάλι, δημοσιογράφοι του οποίου μάλλον θα επικοινώνησαν απευθείας με τον Παράτιτσι, αυτή η λίστα δεν είναι λίστα του αθλητικού διευθυντή της Γιούβε.

Οπως είπαν στο Sky Italia, ο Παράτιτσι ήταν στο συγκεκριμένο εστιατόριο στο Μιλάνο με τον Ενρίκο Πρετσιόζι, τον πρόεδρο της Τζένοα, συζητώντας για τον Στέφανο Στουράρο και τον Κριστιάν Ρομέρο. Και πάνω στη συζήτηση, είχαν σημειώσει διάφορα σε ένα χαρτί.


Τα ονόματα που υπάρχουν σε αυτό το χαρτί που αποκάλυψε το Il Tempo και συγκεκριμένα αυτά των Τζανιόλο, Κιέζα, όπως υποστηρίζει το Sky Italia, είναι πολύ πιθανό να προστέθηκαν από αυτόν που βρήκε το χαρτί και το έστειλε στο Il Tempo προκειμένου να δημιουργήσει θέμα.

Για να ενισχύσει μάλιστα το ρεπορτάζ του, το Sky Italia αναφέρει ότι το όνομα Σάβιτς που υπάρχει στο χαρτί, για παράδειγμα, δεν αφορά τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς όπως γράφει το Il Tempo και τα Μέσα που αναπαρήγαγαν την είδηση, αλλά τον Σάβιτς της Ατλέτικο Μαδρίτης, τον κεντρικό αμυντικό που είχε ακουστεί για τους μπιανκονέρι και το περασμένο καλοκαίρι.

«Ακυρος ο συναγερμός επομένως», λέει το Sky Italia, επιχειρώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μάλιστα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου