22 Ιαν 2019

Η περίεργη κίνηση που έγινε με τον Κεντίρα

Στο χθεσινό ματς με την Κιέβο καταλάβαμε για ακόμη μία φορά γιατί χρειάζεται ενίσχυση στα χαφ.

Σύμφωνα με όσα είχε πει στην κυριακάτικη συνέντευξη Τύπου ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά και με βάση τα ρεπορτάζ που υπήρχαν, στο χθεσινό παιχνίδι θα έπαιρνε θέση βασικού ο Σάμι Κεντίρα.

Τελικά ο Γερμανός όχι μόνο δεν έπαιξε αλλά έμεινε και εκτός ομάδας λόγω ενός χτυπήματος στην τελευταία προπόνηση, με τον Αλέγκρι να εξηγεί μετά το ματς ότι αποφάσισε για προληπτικούς λόγους να μην τον χρησιμοποιήσει.

Ξέρουμε όλοι ότι ο Κεντίρα δεν ήταν ποτέ... μηχανή, αλλά ειδικά φέτος το κακό έχει παραγίνει με τους τραυματισμούς. Και δεν μιλάμε για την άμυνα ή την επίθεση όπου υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά για το κέντρο, η κατάσταση του οποίου θα είναι κομβική για το Champions League.


Οι Αγγλοι γράφουν ότι ο Ααρον Ράμσεϊ έρχεται το καλοκαίρι για να πάρει τη θέση του Κεντίρα στο ρόστερ, αλλά αν μπορούσε να γίνει ακόμη και τώρα, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μια καλή επιλογή για τη μεσαία γραμμή, δε θα ήταν άσχημα.

Αντιθέτως, άσχημη μοιάζει -εκ των υστέρων- η κίνηση του Μπέπε Μαρότα να δώσει νέο συμβόλαιο με 5 εκατ. ευρώ στον Κεντίρα πριν λίγους μήνες...


1 σχόλιο:

  1. όχι 5..6 εκ εδωσε..με προτΑΣΗ ΤΥ αΛΕΓΚΡΙ..ΔΗΛ 2 ΕΚ ΠΑΝΩ..ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙς ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΚΣΜΟς.. αΥΤΑ ΣΑς ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ...Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ... ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ..ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΜΑΤΟΥΙΝΤΙ ΜΟΝΟ... ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Π.Χ. Ο ΡΑΜΣΕΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ Ο ΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΓΚΡΙ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΕΣ ΑΝ Μ ΑΥΤ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΓΚΡΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ CHAMPIONS...Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή