25 Ιαν 2019

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμά τη μνήμα του Τζάνι Ανιέλι η Γιουβέντους

Ηταν 24 Ιανουαρίου 2003 όταν έφευγε από τη ζωή ο μεγάλος Τζάνι Ανιέλι.

Η επέτειος του θανάτου του Avvocato είναι μία από τις πιο δύσκολες, άσχημες, σημαντικές στιγμές στην ιστορία της Γιουβέντους, η οποία τίμησε τη χθεσινή ημέρα με το ακόλουθο μήνυμα...

«Ηταν πριν 16 χρόνια, στις 24 Ιανουαρίου 2003, ότα δυστυχώς έφευγε από τη ζωή ο Τζοβάνι Ανιέλι.

Αυτό σήμαινε την απώλεια ενός εκ των πιο σημαντικών προσωπικοτήτων στην ιστορία του κλαμπ - όχι μόνο λόγω της αγάπης που έδειξε στη Γιουβέντους στην πάροδο των χρόνων, τόσο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του (1947-53) όσο και στις δεκαετίες που ακολούθησαν, αλλά κι επειδή ο Avvocato, όπως τον ήξεραν όλοι, έγινε υπόδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους.


Μία από τις πιο γνωστές ατάκες του Ανιέλι ήταν η εξής: "Να νικήσει ο καλύτερος ή η Γιούβε; Είμαι τυχερός γιατί συχνά αυτά τα δύο συμπίπτουν". Λέει πολλά για το κλαμπ που ήταν και συνεχίζει να είναι η Γιουβέντους: Ενα κλαμπ που βάζει όλη την ενέργεια του με στόχο την αριστεία.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε τη μνήμη του Ανιέλι είναι να συνεχίσουμε να νικάμε, να ωριμάζουμε και να σηκώνουμε τρόπαια, ενώ την ίδια ώρα εξασφαλίζουμε ότι θα είμαστε καινοτόμοι εντός και εκτός γηπέδου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου