20 Ιαν 2019

Ποιον συμπαίκτη του αποθέωσε ο Ζοάο Κανσέλο χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους καλύτερους στον κόσμο

Για τον τραυματισμό του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Αλεξ Σάντρο και τη βοήθεια του επιθετικά και αμυντικά, μίλησε ο Ζοάο Κανσέλο.

Ο Πορτογάλος δεξιός πλάγιος μπακ επέστρεψε στη δράση στο Σούπερ Καπ και έκανε δηλώσεις στο Sky Italia, ενόψει του ματς με την Κιέβο τη Δευτέρα, λέγοντας τα εξής.

Για τον τραυματισμό του: «Ηταν μια δύσκολη στιγμή, αισθανόμουν καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, ήμουν κάθε μέρα και καλύτερα. Ηταν μια δύσκολη περίοδος αλλά προσπάθησα να παραμείνω συγκεντρωμένος και να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαστε φίλοι. Ο Κριστιάνο είναι πραγματικός πρωταθλητής, είναι ο καλύτερος του κόσμου. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα ανέβασε το επίπεδο της Γιουβέντους. Μας βοηθάει πολύ στο γήπεδο και κάνει πραγματικά τη διαφορά. Αυτός είναι και ο λόγος που η Γιούβε πόνταρε σε αυτόν».


Για τον εαυτό του και το εντυπωσιακό ξεκίνημα του: «Δεν μιλάω για μένα, αλλά για τον Αλεξ Σάντρο μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους καλύτερους πλάγιους μπακ του κόσμου, ένας από τους τρεις καλύτερους. Τον ήξερα από όταν έπαιζε στην Πόρτο και εγώ στην Μπενφίκα, προσπαθούσα πάντα να παραδειγματιστώ από αυτόν και είναι πολύ ωραίο να είμαστε συμπαίκτες πλέον. Μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν».

Για το γεγονός ότι βοηθάει πολύ επιθετικά: «Αλήθεια είναι αυτό αλλά προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάει ο μίστερ. Ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ αμυντικά, είμαι ένας ποδοσφαιριστής με περισσότερο επιθετικά χαρακτηριστικά, αλλά είμαι εδώ για να μάθω από τους συμπαίκτες μου και έναν σπουδαίο προπονητή όπως ο Αλέγκρι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου