16 Ιαν 2019

Πωρωτικό μήνυμα από το Μαξ: Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα φέτος

Η Γιουβέντους διεκδικεί σήμερα το Σούπερ Καπ κόντρα στη Μίλαν και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι πρέπει να κατακτηθούν όλοι οι στόχοι φέτος.

Οι μπιανκονέρι συνηθίζουν να χάνουν τα Σούπερ Καπ με τον Αλέγκρι στον πάγκο τους, έχοντας ήδη τρεις ήττες, αλλά αυτό θα πρέπει να αλλάξει από σήμερα κιόλας, όπως είπε και ο Μαξ στη συνέντευξη Τύπου.

Παραθέτουμε τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεων του προπονητή της Γιούβε.

Για το πόσο έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση της Γιουβέντους ο Ρονάλντο: «Για να το αποδείξουμε αυτό θα πρέπει αύριο να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ. Αν δεν νικάς τα νοκ άουτ ματς, δεν παίρνεις τρόπαια, οπότε δεν έχει και νόημα να μιλάμε. Από εκεί και πέρα, είναι φυσιολογικό, το καταλαβαίνουμε όλοι, ότι η παρουσία του Κριστιάνο είναι πολύ σημαντική για τη Γιουβέντους γιατί μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Ο Ρονάλντο είναι συνηθισμένος να νικάει, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Γιουβέντους».

Για το γεγονός ότι η Γιούβε, ενώ κάνει κάθε χρόνο νταμπλ, έχει χάσει τρία Σούπερ Καπ υπό τις οδηγίες του: «Αλήθεια είναι αυτό, αλλά είναι και δύσκολο να το εξηγήσουμε. Χάσαμε στα πέναλτι από Νάπολι και Μίλαν, ενώ πέρυσι με την Λάτσιο χάσαμε στο 93'. Αύριο πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς και να κατακτήσουμε ξανά αυτό το τρόπαιο, ελπίζοντας χωρίς να χρειαστεί να παίξουμε παράταση».


Για το πόσο σημαντικό είναι το Σούπερ Καπ: «Είναι ένας στόχος, όπως είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Champions League. Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει αύριο να είμαστε εμείς οι νικητές. Ο στόχος μας πάντως είναι να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια».

Για την 11άδα: «Στη θέση του Μάντζουκιτς θα παίξει ένας εκ των Ντάγκλας Κόστα ή Μπερναρντέσκι, θα δούμε ποιος. Ο Κανσέλο είναι καλά αλλά είναι καλά και ο Ντε Σίλιο. Στο κέντρο θα παίξει ένας εκ των Κεντίρα ή Μπεντανκούρ, ο Σάμι έπαιξε λίγο στους πρώτους τέσσερις μήνες της σεζόν. Θα είναι πολύ χρήσιμος όμως τώρα που ξαναβρίσκει τη φόρμα του».

Για τη Μίλαν και για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ιγκουαΐν: «Το προβάδισμα που έχουμε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος δεν μετράει καθόλου αύριο. Ενα από τα σπουδαιότερα προτερήματα της Γιουβέντους είναι ο σπουδαίος σεβασμός που δείχνει πάντα στον αντίπαλο και το γεγονός ότι η ομάδα είναι διατεθειμένη να θυσιαστεί αμυντικά. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο δε θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον Ιγκουαΐν, σίγουρα θα θέλει να απαντήσει για ό,τι έγινε στον αγώνα πρωταθλήματος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τον περιορίσουμε».


1 σχόλιο:

  1. Να τα κατακτησουμε,αλλά πως;;; Πρεπει να παιξει,να παραγει και λιγο ποδοσφαιρο η ομαδα και να μην ειναι παντοτε διατεθειμενη να θυσιαστει αμυντικα. αντι να φοβαται ο Γιαννης το θεριο(Γιουβε),φοβαται το θεριο τον εκαστοτε Γιαννη...
    Τελοσπαντων ας ελπισουμε να δουμε ενα ωραιο ματς που θα συνδυαστει με την κουπα!!
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή