12 Ιαν 2019

Τα σχέδια του Αλέγκρι για την 11άδα με την Μπολόνια

Με τον Μόιζε Κιν για πρώτη φορά βασικό, αναμένεται να παραταχθεί απόψε στη Μπολόνια η Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι δίνουν το πρώτο ματς για το 2019 και θέλουν να πάρουν την πρόκριση για τους προημιτελικούς του κυπέλλου, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να προϊδεάζει στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για αλλαγές στην 11άδα.


Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ λοιπόν, στο τέρμα θα είναι ο Σέζνι, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ντε Σίλιο και αριστερά ο Αλεξ Σάντρο, ενώ στόπερ θα είναι οι Ρουγκάνι και Μπονούτσι. Στο χώρο του κέντρου η τριάδα θα αποτελείται από τους Τσαν-Μπεντανκούρ-Ματουιντί και μπροστά θα κινούνται οι Ντιμπάλα, Ρονάλντο και Κιν.


2 σχόλια:

  1. Τηλεοπτική κάλυψη;;; Ξερουμε;; Δεν φραφεγ τπτ στη νόβα. Έλεος τους πληρώνουμε χρυσά και εκτος οτι δεν έχει pre game και βλεπουεμενα δύο δευτερόλεπτα πριν τη σεντρα, δεν θα δειξουν και το κύπελλο που περυσι το είχε; Έλεος με το κ...καναλο. FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Μπολόνια κατα συμπτωση o Kean εβαλε και το μοναδικο του γκολ, μια βδομαδα πριν το Καρντιθ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΕΙΝΗς ΤΗς ΧΡΟΝΙΑς.. Το εβαλε ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ στις καθυστερησεις και κερδισαμε 2-1. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή