11 Ιαν 2019

Ζήτησαν DNA του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση του βιασμού, τι απαντάει ο δικηγόρος του

Με τη συνήθη διαδικασία συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας του Λας Βέγκας για την καταγγελία μιας Αμερικανίδας ότι τη βίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το 2009.

Από το συγκεκριμένο θέμα έχουμε ηρεμία εδώ και μήνες, αφού η αστυνομία του Λας Βέγκας κάνει την έρευνα της για να διαπιστώσει αν όντως έγινε κάτι με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθεί η δικαιοσύνη ή αν θα κλείσει μια για πάντα την υπόθεση.

Στο πλαίσιο της έρευνας, λοιπόν, η αστυνομία ζήτησε από τις ιταλικές Αρχές να πάρουν και να στείλουν DNA από τον Ρονάλντο, προκειμένου να δουν αν ταιριάζει ή όχι με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα που φορούσε η Κάθρι Μαγιόργκα εκείνη τη βραδιά.


Για το θέμα τοποθετήθηκε ο δικηγόρος του Πορτογάλου, Πίτερ Κρίστιανσεν, ο οποίος έμεινε πιστός σε αυτά που είχε πει και πριν μήνες.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντα υποστήριζε, όπως κάνει και σήμερα, πως ό,τι έγινε στο Λας Βέγκας το 2009 ήταν συναινετικό. Δεν εκπλήσσει, επομένως, το γεγονός ότι μπορεί να βρεθεί το DΝΑ του, όπως δεν εκπλήσσει και το γεγονός ότι η αστυνομία προχωράει σε αυτό το φυσιολογικό σε τέτοιες έρευνες αίτημα της».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου