2 Φεβ 2019

Για την απουσία του Μάντζουκιτς που φάνηκε στα τελευταία ματς και τον Ντιμπάλα μίλησε ο Αλέγκρι

Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Πάρμα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μάντζουκιτς και τις αλλαγές που θα κάνει.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους.

Για τον Κιελίνι: «Δεν έχει τίποτα σοβαρό, θα χρειαστούν 10-15 μέρες. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, αύριο και με την Σασουόλο δε θα παίξει».

Για την 11άδα αύριο: «Παίζουν Μάντζουκιτς, Ρονάλντο και ένας από τους Ντιμπάλα, Μπερναρντέσκι και Ντάγκλας Κόστα. Κάποιος έχει ανάγκη να ξεκουραστεί λίγο, υπάρχουν ξεκούραστοι και θα χρειαστούν όλοι».

Για την επιστροφή του Μάντζουκιτς: «Στο Μπέγκαμο και με την Λάτσιο είχαμε λίγες τελικές. Χωρίς τον Μάντζουκιτς λείπει ο σέντερ φορ που είναι στην περιοχή και βοηθάει τους δίπλα, αλλά στο παρελθόν τον είχαμε αντικαταστήσει καλά».


Για τον Ντιμπάλα: «Ο Πάουλο έχει παίξει πάρα πολύ, νομίζω μαζί με τον Μπονούτσι περισσότερο από όλους. Σε ό,τι αφορά τη θέση του, έπαιξε στην ίδια κόντρα σε Λάτσιο και Αταλάντα λόγω της απουσίας του Μάντζουκιτς. Είναι θέμα χαρακτηριστικών. Εμείς έχουμε τους Ρονάλντο, Μάντζουκιτς και Νιμπάλα και ο καθένας έχει τα δικά του. Με τον Μάντζουκιτς έχει και ο Ντιμπάλα περισσότερες ευκαιρίες».

Για το κέντρο την άμυνα: «Ο Πιάνιτς είναι έτοιμος. Στο κέντρο θα δούμε, μπορεί να αλλάξω τους δύο, με τον Μπερναρντέσκι εσωτερικό αριστερά στο κέντρο και τον Κεντίρα ή τον Μπεντανκούρ πιο δεξιά. Στην άμυνα θα παίξουν οι Κάσερες και Ρουγκάνι, με καλές πιθανότητες για τον Σπινατσόλα αριστερά».

Για τον Κανσέλο και το λάθος στο Μπέργκαμο: «Με τον Ζοάο μίλησα σήμερα το πρωί. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και μπορεί να γίνει ο καλύτερος στον ρόλο του, είναι λογικό να πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο αμυντικά, το έχει ήδη κάνει, αλλά και στον χειρισμό της μπάλας, γιατί δεν είναι ίδια όλα τα σημεία του γηπέδου και δεν μπορείς παντού να κάνεις τα ίδια πράγματα. Στο Σούπερ Καπ όλοι τον αποθέωσαν αλλά έκανε τρία λάθη όπως αυτό στο Μπέργκαμο, απλά δε φάνηκαν επειδή δε δεχθήκαμε γκολ. Οπως ο Ντε Σίλιο. Εκανε καλό ματς σαν στόπερ, έκανε μόνο αυτό το λάθος στο 3-0».


1 σχόλιο:

  1. 1ο-οχι αλλο Κεντιρα....ΦΤΑΝΕΙ!!!
    2Ο-Ας εβαζες Κιν στη Λατσιο κ ειδικα στο Μπεργκαμο μετα το 2-0 κ οχι να παιζεις με 6 περιφερειακους επιθετικους
    3ο-Κραζεις Κανσελο που οποτε λειπει η ομαδα ειναι αναπηρη..ο μονος μπουκαδορος που αναστανωνει αμυνες κ ανοιγει χωρους στην ομαδα
    4ο-Πιανιτς φετος δεν βλεπεται...πασες,πασουλες κ ολο μπαλα πισω η πλαγια...μια προωθημενη/καθετη ουτε κατα διανοια
    5ο-ξανα κ ξανα....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΙΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή