24 Φεβ 2019

Το ένα φάουλ μετά το άλλο κάνουν οι οργανωμένοι

Η χειρότερη κερκίδα της Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια και όπως πάει το πράγμα, μπορεί να είναι και στην ιστορία της.

Το Calciomercato γράφει για τη στάση των οπαδών των μπιανκονέρι (και) στην έδρα της Ατλέτικο. Εκεί όπου η παρουσία τους μπορεί να ήταν ικανοποιητική σε ό,τι αφορά την εικόνα αλλά πάλι άψυχη και δίχως παλμό.

Η αλήθεια είναι πως η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε ενθουσιασμό αλλά και αυξήσεις στα διαρκείας. Από εκείνη τη στιγμή, χάλασε η χημεία μεταξύ οπαδών-ομάδας. Χάλασε η «δουλειά», θα μπορούσε να πει κάποιος που γνωρίζει τι γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και πώς κινούνταν οι διαδικασίες.


Εντύπωση πάντως προκαλεί πως σε ένα ακόμη ματς οι οπαδοί πηγαίνουν αλλά δεν ενισχύουν την ομάδα, λόγω της κόντρας με τον Αντρέα Ανιέλι. Και μάλιστα εκτός έδρας. Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός όταν σε βίντεο είδαμε οπαδό από το πέταλο να προτρέπει τους υπόλοιπους να μην πανηγυρίσουν γκολ της Γιουβέντους. Το ένα φάουλ μετά το άλλο.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Γι΄αυτό υπάρχουν άδεια καθίσματα στο πέταλο, γι' αυτό και ο κόσμος που πάει πλέον εκεί δεν πάει επειδή είναι οργανωμένος αλλά επειδή το εισιτήριο είναι πιο φθηνό. Η κούρβα των οργανωμένων της Γιουβέντους έχει αλλάξει. Οπως ολόκληρη η εταιρεία...


1 σχόλιο:

  1. Ε..τι; Τα λεφτα που εδωσε στην αυξηση τυ συμβολαιου του Κεντιρα,,ας τα εδινε στους οργανωμενους να φωναζουν..Δεν ειναι υπχρεψμενοι..αφου πληρωνουν κυριλε εισιτηριο..να φωναζουν κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή