3 Φεβ 2019

Η Tuttosport γράφει για τα 45 εκατ. ευρώ που είναι έτοιμη να προσφέρει η Γιουβέντους για μία μεταγραφή

Σχεδόν σίγουρη θεωρούν όλη την αλλαγή στο αριστερό άκρο της μπιανκονέρα άμυνας το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να γράφονται και ποσά πλέον.

Από την στιγμή που υπέγραψε στη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισαν και οι φήμες για τον Μαρτσέλο, για τον οποίο οι Ισπανοί γράφουν ότι σχεδόν έχει αποφασίσει να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, επιθυμώντας να γίνει συμπαίκτης με τον Πορτογάλο και στη Γιούβε.


Πάνω σε αυτά τα δημοσιεύματα, έρχονται τώρα και τα ιταλικά, τα οποία μιλάνε και με αριθμούς. Οπως, για παράδειγμα, αυτό της Tuttosport, η οποία υποστηρίζει ότι οι Τορινέζοι προτίθενται να προσφέρουν 45 εκατ. ευρώ στους Μαδριλένους (θεωρητικά το ποσό πρέπει να τους ικανοποιεί), υπολογίζοντας να πάρει τουλάχιστον 50-55 εκατ. ευρώ από πώληση του Αλεξ Σάντρο.


3 σχόλια:

  1. Για τον πούτσο κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα καλα ο Αλεξ Σάντρο τωρα ανανέωσε και θα κανουμε κίνηση για τον Μαρτσέλο..ΚΟΥΚΟΥ-ΡΟΥΚΟΥ..Φέρτε κάνα μέσο της προκοπής με τα παλτά που έχουμε μπλέξει μέσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. [Επρεε απο φετος..οχι μονο αυτος αλλα και πολλοι αλλοι για να παρουμε το Τσαμπιονσ.. Γιατι, όπως θα καταλάβαταε φετος..και απο τις δηλωσεις, μενουμε Capoμονο με το σκουντετο... Chris ila Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή