1 Μαρ 2019

Αν έφευγε ο Παράτιτσι το καλοκαίρι, αυτόν μπορεί να έπαιρνε η Γιούβε για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Τίθεται θέμα Φάμπιο Παράτιτσι στη Γιουβέντους;

Τη σεζόν που έφυγε ο Μπέπε Μαρότα και ο Παράτιτσι πέτυχε την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας, δημοσιεύματα γράφουν πως ο Ιταλός παράγοντας μπορεί να φύγει το καλοκαίρι.

Πώς αλλιώς υπάρχουν πιθανοί αντικαταστάτες του; Ο Παράτιτσι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Αγγλοι γνωρίζομε καλά πως μπορούν να δώσουν περισσότερα χρήματα από τους Ιταλούς και να προσελκύσουν όποιο όνομα θέλουν. Η λάμψη και τα εκατομμύρια της Πρέμιερ Λιγκ είναι πιο ελκυστικά από τη Serie A.


Ο Παράτιτσι φέρεται να είναι μέσα στους στόχους της Γιουνάιτεντ. Θα έκανε μία τέτοια κίνηση ο ίδιος; Δύσκολο αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Ακόμη και τώρα που είναι ο Νο 1 στις μεταγραφές της Γιουβέντους και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Αντρέρα Ανιέλι.

Αν, πάντως, γινόταν κάτι τέτοιο, η Γιούβε σύμφωνα με την Repubblica, έχει σε εκτίμηση τον Ντανιέλε Φατζιάνο, τον αθλητικό διευθυντή της Πάρμα.


1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει κύμα διάλυσης ή οι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι στην Ιταλία προσπαθούν να περάσουν κάτι τέτοιο γιατί αυτά τα τελευταία 8 χρόνια τους πέφτουν βαριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή