1 Μαρ 2019

Ο Τζοφ σηκώνει ασπίδα προστασίας σε Αλέγκρι και παίκτες

Ασπίδα προστασίας στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σήκωσε ο Ντίνο Τζοφ.

Η αλήθεια είναι πως ο προπονητής της Γιουβέντους έχει δεχθεί πολλά πυρά το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά το 2-0 στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο. Μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα αλλά και τις κακές εμφανίσεις της ομάδας τη σεζόν που διανύουμε, ο Μαξ έγινε... μαγνήτης παραπόνων αλλά και βρισιών!

Ενας παλαίμαχος της Γιούβε που πέρασε και από τον πάγκο της, μίλησε στην Corriere di Torino και υπερασπίστηκε και με το παραπάνω τον Αλέγκρι.


«Πιστεύω πως είναι αδιανόητη η κριτική που του γίνεται. Τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει μεγάλα πράγματα, κέρδισε τόσους τίτλους και η βοήθειά του στο κλαμπ ήταν ζωτικής σημασίας», τόνισε ο Τζοφ.

Για τις εμφανίσεις των μπιανκονέρι μέσα στο γήπεδο, η σπουδαία μορφή της Κυρίας είπε: «Δε νομίζω πως είναι θέμα ψυχολογίας. Απλά υπάρχουν στιγμές που δεν είναι τόσο καλοί όσο θα έπρεπε. Είναι απλά θέμα χρόνου».


1 σχόλιο:

  1. «Δε νομίζω πως είναι θέμα ψυχολογίας. Απλά υπάρχουν στιγμές που δεν είναι τόσο καλοί όσο θα έπρεπε. Είναι απλά θέμα χρόνου».
    Σοβαρα τωρα???τι θεμα χρονου?/Μαρτιο φτασαμε κ σε 15 μερες παιζεται η προκριση στους 8..ποτε δλδ να περιμενουμε να αποδοσει η ομαδα??Κανενας δεν κραζει τον Αλεγκρι για οσα πετυχε...οποια δυσφορια κ αγανακτηση υπαρχει αφορα το παιχνιδι της ομαδας κ με τετοιο ροστερ κακα τα ψεμματα ο κυριος υπαιτιος ειναι ο Αλεγκρι!!!
    Οτι η ομαδα αδυνατει να δημιουργησει ,να βγαλει τελικες,να παιξει ορθολογικα ...ποιος φταιει???
    εχουμε μια μηχανη των γκολ απο το καλοακρι κ δεν μπορουμε καν να τον βρουμε στο γηπεδο...
    με Μαριο εδω κ 2 χρονια αριστερο εξτρεμ..μπλοκαρει ολη η ομαδα...καθετο ποδοσφαιρο ουτε κατα διανοια,παιχτες στο ημικυκλιο της περιοχης να βγουνε φασεις,κερδισμενα φαουλ,ευκαιριες για σουτ δεν βγαζουμε?ποιος φταιει??
    Τεσπα..κριμα για τη χαμενη χρονια...ελπιζω καλοκαιρι να δουμε καποιον αλλον στο παγκο..ο κυκλος του εκλεισε,ειτε με τη κουπα ειτε χωρις αυτην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή