29 Μαρ 2019

Τρομάζει η ανακοίνωση του μεγαλύτερου σύνδεσμου της Γιουβέντους

Με μια άκρως επιθετική ανακοίνωση, οι Drughi τα έχωσαν στη διοίκηση του Αντρέα Ανιέλι, χρησιμοποιώντας εκφράσεις και λογικές που δεν υπήρχαν έως τώρα.

Οταν μια ανακοίνωση από το μεγαλύτερο κλαμπ των οργανωμένων οπαδών αναφέρει πως έχει στηθεί μηχανισμός για εμφύλιο μεταξύ των οπαδών ή πως θα πάνε στο Αμστερνταμ και θα μπουν σε άλλες θύρες με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό, τότε τα πράγματα έχουν ξεπεράσει την κόντρα για τα εισιτήρια και τις τιμές των διαρκείας.

Ας δούμε αναλυτικά το κείμενο των οργανωμένων των μπιανκονέρι.

«Φαίνεται να ζούμε σε έναν κόσμο που πηγαίνει προς τα πίσω. Παντού, οι περισσότεροι θερμοί και πιστοί οπαδοί θεωρούνται πλεονέκτημα για έναν σύλλογο, αλλά η δική μας παρουσία θεωρείται ενοχλητική, κάτι που μας κάνει να διαπιστώνουμε ότι ο δρόμος που ακολουθεί ο σύλλογος αντιπροσωπεύει ένα σημείο χωρίς επιστροφή.


Δε δεχόμαστε καμία εντολή από κανέναν, του οποίου η αντίληψη για τα κορεό είναι να εμφανίζει σημαίες από υλικό παρόμοιο με τις σακούλες σκουπιδιών. Δεν λυγίζουμε σε εκείνους που για χρόνια έχουν επιβάλει "γραμματειακά δικαιώματα" στα εισιτήρια. Δεν μπορούμε να γίνουμε συμμετέχοντες σε έναν μηχανισμό που θέλει να βάλει τους οπαδούς της Γιουβέντους εναντίον άλλων οπαδών της Γιουβέντους.



Απορρίπτουμε τις κατηγορίες εκείνων που υπονοούν ότι η στάση μας οφείλεται στο γεγονός ότι αφαιρέσαμε το "καπέλο" από τα εισιτήρια, όταν τα έσοδα που απορρέουν από αυτό χρησιμοποιούνται για τη αυτοχρηματοδότηση της ομάδας.

Από το να σιωπήσουμε και να κάνουμε τις μαριονέτες σε αυτήν την υπόθεση, προτιμούμε να πάμε κόντρα στην παλίρροια και να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε επιβολή και κατάχρηση εξουσίας. Θα είμαστε στο Άμστερνταμ, ούτως ή άλλως, δεν θα εγκαταλείψουμε τη φανέλα που αγαπάμε, ακόμη και όταν τα καθίσματα στις εξέδρες των φιλοξενούμενων ήταν άδεια. Θα βρούμε έναν τρόπο να μπούμε στο γήπεδο (Γιόχαν Κρόιφ Αρένα) ακόμη και με το κόστος της ανάμειξης στις κερκίδες που προορίζονται για τους οπαδούς του Αγιαξ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου