7 Μαρ 2019

«Είναι παράλογο να πούμε πως η σεζόν θα είναι αποτυχημένη αν αποκλειστούμε από το Champions League»

Για το ραντεβού του με τον Ανιέλι, τα όσα γράφονται για το μέλλον του αλλά και την πορεία της Γιούβε μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Για να παίξει η Κυρία τη μεγάλη ρεβάνς με την Ατλέτικο, θα πρέπει να περάσει χρονικά το... αδιάφορο ματς με την Ουντινέζε. Στη συνέντευξη Τύπου ενδιαφέρον είχαν οι τοποθετήσεις του αλενατόρε των μπιανκονέρι για την επόμενη μέρα.

Αφού επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με τον Αντρέα Ανιέλι, όπως συμβαίνει κάθε Μάρτιο, σχολίασε τα όσα γράφτηκαν περί ρήξης των δύο πλευρών. «Είναι μια φανταστική ιστορία. Σύμφωνα με εσάς [τους εκπροσώπους του Τύπου], κοντραρίστηκαν δύο έξυπνοι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί πέντε χρόνια και φέτος έχουν κερδίσει το Σούπερ Καπ,είναι 16 πόντους μπροστά στο πρωτάθλημα και είναι στην Ευρώπη».


Συνέχισε λέγοντας: «Ποτέ δεν είπα πως θέλω να φύγω, ποτέ δεν είπε ο Ανιέλι πως θέλει να με διώξει. Υπάρχει αρμονία στη μεταξύ μας συνεργασία, θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν. Οι φήμες δε με αφορούν. Στην πραγματικότητα με διασκεδάζουν. Πάντα παραμένω αισιόδοξος, ακόμα και στα δύσκολα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου».

Οσο για τη Γιούβε και το Champions League, είπε: «Πριν πέντε χρόνια υπήρχε φόβος για το αν θα περνούσαμε τους ομίλους. Το κλαμπ έχει φτιάξει μια ομάδα που θα χτυπάει κάθε χρόνο το Champions Leauge αλλά από τα προημιτελικά και μετά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σε κάθε περίπτωση, είναι παράλογο να πούμε πως η σεζόν θα είναι αποτυχημένη αν αποκλειστούμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου