17 Μαρ 2019

Νέες αποκαλύψεις για το πώς δρούσε ηγέτης των οργανωμένων της Γιουβέντους και η μπίζνα με τα εισιτήρια

Πριν λίγες ημέρες, ένας οργανωμένος της Γιουβέντους που είχε ηγετικό ρόλο το πέταλο συνελήφθη από τις ιταλικές Αρχές.

Θεωρείται πως είναι επικεφαλής των Bravi ragazzi και το κατηγορητήριο έκανε λόγο για εμπλοκή του σε διακίνηση ναρκωτικών. Το τελευταίο διάστημα είχε φύγει από το Τορίνο και ζούσε στη Σικελία, στο Αγκριτζέντο.

Το ηγετικό στέλεχος των οργανωμένων της Γιούβε φέρεται να είχε σχέσεις με τη μαφία του ιταλικού νότου και όπως ανέφερε η εφημερίδα La Sicilia, ήταν σε επικοινωνία με την κεφαλή της Κόζα Νόστρα στη Σικελία. Ο άνθρωπος που έπαιζε ρόλο στα οπαδικά της Γιουβέντους και στη διανομή των εισιτηρίων, είχε απασχολήσει και παλαιότερη τη Δικαιοσύνη.

Είχε συλληφθεί του 2014 και κατηγορηθεί ως μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, μάλιστα το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας είχε αποφανθεί πως η δράση του είχε εξαπλωθεί και εκτός χώρας. Μαζί του είχε κατηγορηθεί και ο αδελφός του.


Η δράση του είχε επεκταθεί και στο πέταλο των οργανωμένων της Γιουβέντους καθώς έβγαζε λεφτά από τα εισιτήρια. Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για κέρδη που αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Η σύζυγός του κατέθεσε στον εισαγγελέα του Τορίνο, Πάολο Τόσο, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η δουλειά με τα εισιτήρια. «Η τιμή των εισιτηρίων από τη Γιουβέντους ήταν η κανονική, αλλά το πόσο κέρδος θα έβγαζαν, το καθόριζαν οι ίδιοι. Ο Αντρέα έπαιρνε στα χέρια του το σύνολο αυτών των εισπράξεων και στη συνέχεια τα μοιραζόταν με τους συνεργούς του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου