12 Μαρ 2019

Η αναφορά του Ζιντάν στην αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και το «τώρα» που είπε

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ζινεντίν Ζιντάν από τη Ρεάλ, αναφέρθηκε το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γάλλος ανέλαβε και πάλι την ομάδα της Μαδρίτης και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της ομάδας: «Θα κάνουμε αλλαγές την επόμενη σεζόν, αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψω τίποτα τώρα. Θα μιλήσω με τον σύλλογο και τον πρόεδρο αργότερα. Τώρα, θα πρέπει να σκεφτούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν. Θα κάνω τα πάντα ώστε η ομάδα να γίνει καλύτερη».

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εκείνος τους απάντησε: «Το πρόβλημα δεν είναι η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μας μένουν 11 παιχνίδια και μόνο αυτά θα πρέπει να σκεφτόμαστε».


Για να προσθέσει: «Ο Ρονάλντο είναι μέρος της ιστορίας της Ρεάλ, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας, αλλά δεν θα μιλήσουμε για αυτόν τώρα». Αυτό το «τώρα» που χρησιμοποίησε ο Ζιντάν, για κάποιους μεταφράζεται πως το κεφάλαιο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κλείσει οριστικά για τη Ρεάλ.

Βέβαια, μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει και τι θα καταφέρει ο Πορτογάλος στο Τορίνο. Αν προχωρήσει με τη Γιούβε και πετύχει ό,τι πέτυχε και με τη Ρεάλ, οι ορέξεις των Μαδριλένων (αν υπάρχει, φυσικά τέτοιες) θα φύγουν γρήγορα. Αν από την άλλη ο Κριστιάνο δεν καταφέρει να δώσει στη Γιούβε αυτό που της λείπει, θα είναι ένα ωραιότατο σήριαλ μέχρι το καλοκαίρι με τίτλο: «Θα φέρει πίσω στον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη ο Ζιντάν;».


1 σχόλιο:

  1. Ο καθένας είναι ελεύθερος και υπεύθυνος για τις επιλογές του. Προσωπικά αυτό το "τώρα " του ζινταν το μεταφράζω, ότι η Ρεάλ αυτήν την στιγμή έχει σημαντικά προβλήματα γενικότερα και η αποχώρηση του ροναλντο δεν είναι της παρούσης. Από κει και πέρα όποιος θέλει να φύγει ας φύγει και αυτό δεν αφορά μόνο τον ροναλντο. Τα γράφω όλα αυτά επειδή "χτες " τα σενάρια είχαν με το μέρος τους τις πιθανότητες ο ζινταν με τον ροναλντο να ξανασμιξουν στο Τορίνο και "σήμερα " γράφουμε για επιστροφή του ροναλντο στην Μαδρίτη. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ας στηρίξουμε σήμερα την ομάδα μέχρι το 90' και βάλε...Αυτό που μετράει είναι το "Τώρα ",και τώρα είναι η σειρά της Γιουβέντους να αποδείξει ποια είναι.

    Fino alla fine Forza juventus

    ΑπάντησηΔιαγραφή