12 Μαρ 2019

Ο Μαδριλένος Ζιντάν μίλησε για τις πολλές προτάσεις που είχε αλλά αυτός ήθελε μόνο να επιστρέψει στη Ρεάλ

Αν έπρεπε ο Ζινεντίν Ζιντάν να επιλέξει μία ομάδα στη ζωή του, η επιλογή του θα ήταν πανεύκολη: τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ας εξηγούμαστε (για να μην παρεξηγούμαστε). Δεν είναι κακό που ο «Ζιζού» γουστάρει τη Ρεάλ. Κι εμείς μπορεί να κάνουμε κέφι περισσότερο τη Τζέσικα Πάρκερ, παρά τη Τζένιφερ Ανιστον. Τον Αλ Πατσίνο και όχι τον Κέβιν Κόστνερ. Το σουβλάκι και όχι την πίτσα. Μέσα στη ζωή είναι όλα και δικαίωμα του καθενός να τους αρέσει αυτό που αγαπά. Και ο Ζιντάν έχει τάξει την καρδιά του στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ.

Και σε αυτό είναι τίμιος, αν και με κάθε ευκαιρία μιλάει για τις στιγμές που έζησε ως μπιανκονέρο. Μα για να κρατήσει την πόρτα της Γιουβέντους ανοιχτή και να βγάλει χρήματα από τον Ανιέλι. Ούτε αυτό είναι κακό. Ο Ζιντάν δε γίνεται να είναι πάντα προπονητής της Ρεάλ. Κάποια στιγμή θα αναζητήσει και αλλού την τύχη του. Η Γιούβε του Αντρέα είναι μια καλή ευκαιρία. Ούτε αυτό είναι κακό. Επαγγελματίας είναι ο Ζιντάν.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασή του, λοιπόν, ο Γάλλος προπονητής μίλησε ως πραγματικός Μαδριλένος. Την ώρα που αρκετά ΜΜΕ τον είχαν σίγουρο για το Τορίνο και μερίδα οπαδών έβλεπε στο πρόσωπό του τον αντι-Αλέγκρι, ο Ζιντάν δήλωνε το βράδυ της Δευτέρας: «Ελαβα πολλές προτάσεις, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να γυρίσω στη Ρεάλ. Σκέφτηκα μόνο ένα πράγμα όταν ο Πέρεθ μου μίλησε και ήταν να επιστρέψω. Δεν μπορώ να πω "όχι" στη Ρεάλ και στον Πέρεθ. Ήθελα να αναλάβω για τον πρόεδρο, τους παίκτες και τους οπαδούς».

Λίγο-πολύ είπε τα αναμενόμενα ο νέος προπονητής των Μαδριλένων. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι μου. Αυτή η ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη. Ήθελα να επιστρέψω και να δουλέψω άμεσα στην ομάδα. Έφυγα επειδή το χρειαζόμουν και εγώ και οι παίκτες, έχοντας πετύχει τα πάντα. Ήταν το καλύτερο για όλους. Τώρα, επέστρεψα γιατί ο πρόεδρος μου το ζήτησε. Ύστερα από οκτώ μήνες ένιωθα ότι είμαι έτοιμος να δουλέψω ξανά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου