11 Μαρ 2019

Εκκληση του Κριστιάνο Ρονάλντο στον κόσμο να είναι ενωμένος με την ομάδα!

Γενικός ξεσηκωμός στη Γιουβέντους για την ανατροπή της ήττας με 2-0 από την Ατλέτικο.

Στο κλίμα μπήκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος καλεί τους τιφόζι της ομάδας να είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών για τη μάχη με τους Μαδριλένους. Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που ο ίδιος ήρθε στο Τορίνο, δεν έχει δει ποτέ την έδρα της Γιούβε να βγάζει φωτιές. Οι οργανωμένοι επέλεξαν την κόντρα με τη διοίκηση και αυτό φάνηκε και στις δηλώσει του Πορτογάλου.

Οταν μιλάει για «μόνο θετικές σκέψεις», «να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι», τι άλλο χρειάζεται να πει; Γιατί το αστέρι της ομάδας να ζητάει από τους οπαδούς να είναι «ενωμένοι»; Την απάντηση την ξέρουν όλοι. Γιατί οι οπαδοί έχουν φτάσει στο σημείο να μην πανηγυρίζουν γκολ της ομάδας. Μια άσχημη εικόνα.


Ο Κριστιάνο σε βίντεό του, μεταξύ άλλων, είπε: «Το βράδυ της Τρίτης ας σκεφτούμε μόνο θετικά. Ας το πιστέψουμε. Η ανατροπή είναι εφικτή, αλλά χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια, ώστε να είναι υπέροχα στο γήπεδό μας και να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ολοι μαζί. Χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια, επειδή εμείς θα βάλουμε όλη τη δύναμή μας στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να βάλουμε γκολ, να νικήσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου