1 Μαρ 2019

Η σκέψη που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα με τον Κεντίρα

Ανανέωσε το συμβόλαιό του αλλά δεν είναι σίγουρο που θα το εξαντλήσει φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους.

Το μέλλον του Σάμι Κεντίρα στο Τορίνο δεν είναι τόσο σίγουρο, όσο, ίσως, κάποιοι πιστεύουν. Αυτό που προέχει είναι η αποκατάσταση της υγείας του. Ο Γερμανός παρουσίασε ένα πρόβλημα στην καρδιά και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλα προχωρούν βάσει ιατρικού σχεδιασμού.

Στις 20 Φεβρουαρίου εγχειρίστηκε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης. Θεωρητικά, τέλος του μήνα θα μπορούσε να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Αρχικά στις προπονήσεις, εν συνεχεία να τεθεί στη διάθεσή του προπονητή του. Ηδη μέσα στο επόμενο δεκαήμερο υπάρχει στο πρόγραμμα έλεγχος της κατάστασης. Ο Γερμανός μετράει αντίστροφα...


Μετράει αντίστροφα μόνο για να επιστρέψει ή και για να φύγει. Ενα σενάριο, που -όπως τονίζει ιταλική αθλητική ιστοσελίδα που παρουσιάζει το θέμα ως αποκλειστικό- είναι μια υπαρκτή υπόθεση, θέλει τον Κεντίρα να σκέφτεται την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους και γενικά από το τοπ επίπεδο. Το πρόβλημα της υγείας του, όπως είναι φυσικό, τον θορύβησε και ο ίδιος σκέφτεται να κατεβάσει ρυθμούς. Και αφού ακόμη δε σκέφτεται να σταματήσει να κλωτσάει την μπάλα ως επαγγελματίας, σκέφτεται μια «εύκολη λύση. Την Αμερική και το MLS.

Είπαμε, υπόθεση. Αλλά υπαρκτή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου