15 Μαρ 2019

Η υπόσχεση που έχει δώσει η Γιουβέντους στον Ντιμπάλα

Ρεπορτάζ του Calciomercato αναφέρει πως έχουν τα δεδομένα στη σχέση Γιούβε-Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με την ιταλική αθλητική σελίδα, η ομάδα και ο ποδοσφαιριστής θα κάτσουν το επόμενο διάστημα στο ίδιο τραπέζι ώστε να δουν πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Οι πληροφορίες που αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομανό αναφέρουν πως αναμένεται να ακολουθήσουν συζητήσεις που θα έχουν συνέχεια. Ο Ντιμπάλα βλέπει πως δεν παίζει, από την άλλη όμως θέλει να παραμείνει στο Τορίνο. Και σίγουρα θέλει να γνωρίζει τι σκέφτεται η ομάδα για τον ίδιο.


Χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα στην παρούσα φάση, ο Αργεντίνος θέλει να έχει κεντρικό ρόλο στην ομάδα και η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον στηρίξει αρκεί να δει πως υπάρχει διάθεση από την πλευρά του αλλά και πως ο ποδοσφαιριστής διατηρεί την επιρροή που θα πρέπει να έχει. Να πειστεί η Γιουβέντους, δηλαδή, πως ο Ντιμπάλα και θέλει αλλά και μπορεί.

Η υπόσχεση που του έχει δώσει, όπως γράφει στο αποκλειστικό του θέμα ο Ιταλός δημοσιογράφος, είναι πως θα κάτσουν οι δύο πλευρές να τα δουν όλα με ηρεμία, δίχως βιαστικές κινήσεις. Από τη μία, οι μπιανκονέρι θέλουν να κάνουν το μέλλον του Ντιμπάλα στο Τορίνο πιο σίγουρο και με ακόμη πιο στέρεες βάσεις, από την άλλη, θα αξιολογηθεί η προσφορά του. 


1 σχόλιο:

  1. φτανει με το γατι....παρτε κανα μεγαλο ποσο -οσο ακομα πουλαει εμπορικα- κ στο καλο
    3 χρονια ψαχνουμε τροπους να προσφερει,να ταιριαξει στο συστημα,να μην εχει τα ψυχολογικα του..
    Ετσι δεν ειναιοι μεγαλοι παιχτες,ειδικα οταν χρεωνεσαι κ το 10 της Γιουβε!!
    το παιδι ακομα κοντρολ δεν εμαθε,χανει μπαλες,γλιστραει,πρωτη επαφη στο καλαμι,καθετη πασα ουτε με αιτηση..πηρε τις ευκαιριες του..στο καλο κ να μας γραφει!Παρε τα λεφτα που θα φερει κ φερτε το παιχταρα Μπαπε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή