4 Μαΐ 2019

Η κίνηση του Αλέγκρι αμέσως μετά την ισοφάριση της Γιούβε

Το παιχνίδι με την Τορίνο δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία. Είχε μόνο οπαδικό ενδιαφέρον, όπως κάθε ντέρμπι μιας πόλης.

Η Γιούβε είχε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν και υποδεχόταν την γκρανάτα (που παίζει ακόμη και για θέση στο Champions League). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς. Μόλις στο 18’ μπήκαν μπροστά στο σκορ. Οι μπιανκονέρι έκαναν το γνωστό βαρετό-κακό παιχνίδι τους.


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως και με την Ιντερ, ισοφάρισε στο 84’. Υπήρχε ένα σκάρτο δεκάλεπτο για να κυνηγήσει η ομάδα την ανατροπή. Για το ονόρε και μόνο. Αμέσως μετά την κεφαλιά του Πορτογάλου, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προχωράει σε μία αλλαγή.

Βγάζει τον Μπερναρντέσκι και βάζει τον… Ματία Ντε Σίλιο.

Αβυσσος…


2 σχόλια:

  1. Μα εννοείται.., να μη χασουμε..Να κερδισουμε θα σκεφτόταν: Ακρως συντηρητικουρα.. Πρωτη φορα το κανει αυτό δηλ.; Πού ειναι το περιεργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν σωστή κίνηση εφόσον είχε αποφασίσει να τον βγάλει πριν ισοφαρίσουμε και να παίξει με τον Κανσέλο μπροστά... Είχε προηγηθεί η αλλαγή του Κουαδράδο με τον Περέιρα και στον πάγκο δεν υπήρχαν άλλες επιλογές εκτός μιας εφάμιλλης κίνησης με Μπαρτζάλι ή Κάσερες (γύρισε από τραυματισμό)! Επόμενος προτίμησε να χρησιμοποιήσει έναν παίκτη που θα έχει στη διάθεσή του και του χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή