6 Μαΐ 2019

Ο προπονητής που παρουσιάζεται ως «το όνειρο της Γιούβε για τον πάγκο της ομάδας»

Τη στιγμή που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δηλώνει πως έχει συμβόλαιο με τη Γιούβε, τα πράγματα ίσως να είναι ακόμη ανοιχτά.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Il Giornale υποστηρίζει πως Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Παράτιτσι σχεδιάζουν τη Γιούβε και χωρίς τον Μαξ στον πάγκο της. Οπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται το επόμενο διάστημα η συνάντηση του προέδρου με τον προπονητή.

Η Γιούβε φαίνεται να συνεχίζει με τον Μαξ αλλά όλοι θέλουν να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που ανατραπούν τα δεδομένα. Τι θα γίνει αν δεν τα βρουν οι δύο πλευρές και επέλθει ένα βελούδινο διαζύγιο;

Οι πρωταθλητές Ιταλίας θα ήθελαν τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην ομάδα, μια περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη. Ο προπονητής έχει συμβόλαιο με τη Σίτι και κοστίζει πάρα πολλά. Πολλά θα είναι και αυτά που θα ζητήσει ως εγγυήσεις για να έρθει στον ιταλικό βορρά. Αυτό είναι το «όνειρο των μπιανκονέρι για το θέμα του προπονητή», βάσει πάντα όσων έγραψε το ιταλικό μέσο.


Το άλλο όνομα που υπάρχει στη λίστα είναι ο Αντόνιο Κόντε. Κάποιοι θεωρούν πως δεν έχουν ξεπεραστεί οι ψυχρές σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών και δε θα μπορέσουν να συνεργαστούν άμεσα. Κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως όταν πρόκειται για κοινή δουλειά, αυτά ξεχνιόνται πιο εύκολα απ’ όσο νομίζουμε.

Αυτό που μπορεί να κρατήσει ο οπαδός της Γιουβέντους από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, δεν είναι το όνομα του Γκουαρντιόλα ή του Κόντε, και τα δύο ήταν γνωστά εξάλλου, αλλά πως στην ουσία, και μέχρι τη συνάντηση Ανιέλι-Αλέγκρι, τα πάντα είναι ρευστά.


1 σχόλιο: