9 Μαΐ 2019

Το σημαντικό ζήτημα που θα θέσει ο Αλέγκρι στη συνάντησή του με τον Ανιέλι

Μεγάλη πληγή έχει αφήσει η νέα απώλεια του Champions League στη Γιουβέντους.

Η Κυρία με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πιστέψει πως απέκτησε αυτό που της έλειπε για να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο, κάτι που φυσικά δεν αποδείχτηκε μέσα στο γήπεδο.

Μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη αλλά και συνδυασμό με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα ολόκληρη τη σεζόν, το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρουσιάζεται αβέβαιο. Οχι σίγουρο θα λέγαμε, για να είμαστε ίσως περισσότερο σωστοί.


Η πλευρά της διοίκησης, δια στόματος Αντρέα Ανιέλι, έχει πει πως θα συνεχίσει το πλάνο με τον τωρινό προπονητή της Γιούβε. Και ο Μαξ έχει δηλώσει πως επιθυμεί να συνεχίζει στον πάγκο των μπιανκονέρι. Οσο όμως δε γίνεται η συνάντηση προέδρου-κόουτς, τα πάντα είναι στον αέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φαίνεται πως θα πάει στη συνάντηση ζητώντας δυνατές μεταγραφικές εγγυήσεις. Ζητώντας δηλαδή ποδοσφαιριστές που χρειάζεται να καλύψουν τις γραμμές που η ομάδα έχει πρόβλημα. Ο παράγοντας, βέβαια, που θα κρίνει την έκβαση της συζήτησης, είναι οι προθέσεις με τις οποίες θα πάει ο Ανιέλι στη συνάντηση των δύο αντρών…


1 σχόλιο:

  1. οσο σημαντικο ειναι να μη μεινει ο Αλεγκρι,αλλο τοσο ειναι να μην ερθει ο Κοντε.
    Ευτυχως κραταει"μανιατικο" ο Ανιελι τον τροπο φθγης του παρα τη πιεση των Παρατιτσι κ ειδικα Νετβεντ...
    οσο για Μαξ,τι ενισχυση ζηταει οταν ευνουχιζει το ροστερ καθε χρονο??αφου οποιος κ να ερθει ο Κεντιρα ο Μαριο κ ο Πιανιτς δεν βγαινουν απο 11αδα!!!
    εδω καταφερε κ επαιξε τον CR7,δεξι χαφ με Ναπολι κ ο Πορτογαλος τον εβριζε(αγαπημενη σκηνη φετος)
    Για να τελειωνουμε,σοβαρες ελευθερες επιλογες δεν πολυ-υπαρχουν,οποτε η εξαντλεις καθε περιθωριο με Ποτσετινο η Πεπ αλλιως ουτε ο Ανιελι δεν ξερει ποιον να επιλεξει..
    Κοντε μπινε,δεν ξεχνω τον διωγμο του Αλεξ..κομπλεξικε!!!!ευγε Ανιελι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή