28 Ιουν 2019

Ο όρος που προσφέρει στο συμβόλαιο του Ντε Λιχτ η Γιουβέντους και αρέσει στον Ολλανδό

Οι υψηλές απολαβές αλλά και ένας όρος στο συμβόλαιό του, φαίνεται πως φέρνουν τον Ματίς Ντε Λιχτ πιο κοντά στο Τορίνο.

Ο 19χρονος Ολλανδός βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη Γιουβέντους. Τα χρήματα που θα πάρει είναι αρκετά. Οπως γράψαμε και χθες, μιλάμε για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 8 εκατ. ευρώ και βάσει μπόνους μπορεί να φτάσουν και τα 12 εκατ. ευρώ.

Το ειδησεογραφικό δίκτυο Sky Sports υποστηρίζει πως ένας ακόμη λόγος που έκανε τον Ντε Λιχτ να επιλέξει τη Γιουβέντους είναι ένας συγκεκριμένος όρος στο συμβόλαιό του.


Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αν μία ομάδα καταβάλει τη ρήτρα του, τα 150 εκατ. ευρώ που θα ζητάει η Κυρία, μπορεί αυτομάτως να διαπραγματευτεί με τον ποδοσφαιριστή. Δηλαδή, για να το απλοποιήσουμε όσο γίνεται, επέλεξε τη Γιούβε και γιατί του δίνεται η ευκαιρία να φύγει πιο εύκολα όταν το θελήσει και βρεθεί η νέα του ομάδα.


3 σχόλια:

  1. πενταετες τελικα, με 8+4εκ σε μπονους το χρονο κ 150 εκ ρητρα αποδεσμευσης που καθε χρονο ομως θα αναπροσαρμοζεται προς τα πανω...
    Τεραστιε Παβελ...ανακοινωσε το παιχταρα............(αυτος τη πιστωνεται,μανατζερ ειχε το γελοιο Ραιολα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οτι θελει ρητρα δε σημαινει οτι ερχεται για να φυγει, εγω τουλαχιστον δεν το βλεπω ετσι. και στη Μπαρτσελονα μπορει να ζητουσε, αυτα ειναι κολπα του Ραιολα. παντως οτι και να γινει, φαινεται σουπερ προσθηκη που μονο σε καλο θα μας βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μόλις 19. Αν τα πάει καλά, σε λίγα χρόνια θα τον θέλει ακόμη περισσότερο όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Αυτός ο όρος τον διευκολύνει περισσότερο για το μέλλον του γιατί αν κάποιος σύλλογος καταβάλει τα 150, μιλάει απευθείας με τον ίδιο.

      Θεωρούμε πως είναι μόνο υπέρ του κάτι τέτοιο. Ολα αυτά δεν αλλάζουν τις ικανότητές του. Ισα-ίσα, τις ενισχύουν κιόλας.

      Διαγραφή