Ξαφνικό πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με τον Αγιαξ για τον Ντε Λιχτ

Τα τελευταία 24ωρα έχουν γραφτεί αρκετές πληροφορίες για την πιθανή μεταγραφή του Ματίς Ντε Λιχτ στη Γιουβέντους. Τόσα που οι περισσότεροι τη θεωρούν κλεισμένη υπόθεση.

Ο Ολλανδός άσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 8 εκατ. ευρώ, που βάσει των μπόνους μπορούν να φτάσουν και τα 12 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η Γιούβε βάζει μια ρήτρα που αρέσει στον 19χρονο αμυντικό: αν υπάρξει ομάδα που δώσει 150 εκατ. ευρώ στους μπιανκονέρι, μιλά απευθείας με τον ποδοσφαιριστή και τον κάνει δικό της.

Ενώ όλα δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως ο Αγιαξ αξιώνει περισσότερο χρήματα για να πουλήσει τον παίκτη, κάνοντας τη μεταγραφική όχι τόσο σίγουρη, τουλάχιστον πιο δύσκολη απ’ όσο θεωρούνταν μετά τις πρόσφατες εξελίξεις.


Οι Ολλανδοί θα έβαζαν τα ταμεία του 67 εκατ. ευρώ, τα οποία μπορεί να γίνοντας, βάσει μπόνους 80 εκατ. ευρώ. Τώρα, όπως αναφέρει το Sky Italia, ο Αγιαξ θέλει να ξεκινήσει η μεταγραφή από τα 80 εκατ. ευρώ και η τελική προσφορά να μεγαλώσει με τα μπόνους. Η Γιουβέντους διαπραγματεύεται την αρχική συμφωνία και απομένει να δούμε αν ο Αίαντας ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα ή όντως έχει αποφασίσει να αλλάξει τους όρους.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μίσος των δύο αδελφών που γέννησε δύο κολοσσούς στην αθλητική βιομηχανία

Ο καταραμένος τερματοφύλακας που έζησε την απόλυτη ταπείνωση από ένα ολόκληρο έθνος και πέθανε μόνος και ξεχασμένος