1 Ιουλ 2019

Η Τσέλσι έστειλε πίσω στη Γιούβε τον Ιγκουαΐν

Είναι επίσημο: η Τσέλσι δε θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στο Τορίνο.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας πονοκεφαλιάζεται για το πού θα καταφέρει να τον δώσει, από τη στιγμή που έχει αποφασίσει πως δεν μπορεί και δε θέλει να τον κρατήσει. Κυρίως για λόγους Financial Fair Play, οι Τορινέζοι θα πουλήσουν τον Αργεντίνο ώστε να διώξουν από πάνω τους περίπου 15 εκατ. ευρώ (το διετές συμβόλαιο που έχει μαζί, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους) αλλά και να βάλουν όσα περισσότερα μπορέσουν από την πώλησή του.

Σήμερα η ομάδα του Λονδίνου ενημέρωσε τη Γιουβέντους πως δεν επιθυμεί να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Επισήμως ανήκει και πάλι στους μπιανκονέρι και ξεκινάει νέα διαδικασία παραχώρησης.


Μίλαν και Τσέλσι δεν τον κράτησαν, κάνοντας την περίπτωσή του λιγότερο ελκυστική. Είναι αλήθεια πως ο Ιγκουαΐν δε διανύει και τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του, πράγμα που θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της Γιούβε να τον πουλήσει.

Μη ξεχνάμε πως παίρνει 7,5 εκατ. ευρώ μισθό το χρόνο και για πολλούς συλλόγους τόσα χρήματα για έναν τέτοιο παίκτη θεωρούνται πολυτέλεια. Ο ίδιος έχει πει πως μπορεί να δεχτεί μείωση, αλλά σε καμία περίπτωση κάτω από 5-5,5 εκατ. ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου