11 Ιουλ 2019

Τα 2+1 λάθη που έγιναν στην αντιπρόταση που έκανε η Γιουβέντους για τον Ντε Λιχτ

Η Γιουβέντους συνεχίζει να παλεύει την υπόθεση του Ματίς Ντε Λιχτ. Το κάνε όμως με το σωστό τρόπο; Το αποτέλεσμα θα δείξει…

Οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει καθώς ο Αγιαξ ανέβασε τις οικονομικές προσδοκίες του, τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ιταλίας φαίνεται να μη θέλουν να ακολουθήσουν τη λογική των Ολλανδών.

Τα 67 εκατ. ευρώ έχουν γίνει 75, και η μεταγραφή του 19χρονου ποδοσφαιριστή αν και τα έχει βρει σε όλα με τους μπιανκονέρι, βρίσκεται στον αέρα. Με μία νέα κίνηση, η Γιούβε επιχείρησε να ικανοποιήσει τη διοίκηση του Αγιαξ. Οπως έγινε γνωστό, οι μπιανκονέρι έριξαν μια άλλη πρόταση στο τραπέζι: 50 εκατ. ευρώ και τον Μόιζες Κιν.

Αντίδραση, τουλάχιστον επίσημη, ακόμη δεν υπάρχει. Η κίνηση της Γιουβέντους ίσως εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, σε ό,τι αφορά πάντα το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντε Λιχτ. Και μάλλον να έγιναν και… εσωτερικά λάθη.


Η ιταλική ομάδα πρόσφερε στους Ολλανδούς ένα ταλέντο, κάτι που δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία τους, πόσω μάλλον στην προκειμένη περίπτωση. Οι Ολλανδοί φτιάχνουν τα ταλέντα για να τα πουλήσουν οι ίδιοι. Δε φτιάχνουν ταλέντα για να πάρουν χρήματα και κάποιο άλλο ταλέντο. Ο μηχανισμός τους είναι από τους πιο καλοδουλεμένους στον κόσμο και έχουν δημιουργήσει σχολή σε αυτό το μοντέλο. Γνωρίζουν καλά τον τρόπο και δεν περιμένουν τη Γιουβέντους ή οποιαδήποτε ομάδα να τους κάνει μια τέτοια αντιπρόταση.

Παράλληλα, η Γιουβέντους συγκεκριμενοποίησε την αξία του Μόιζες Κιν. Την οριοθέτησε στα 25 εκατ. ευρώ. Τόσο τον κοστολόγησε η ομάδα. Πώς μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο στην παρούσα φάση από κάποιον ενδιαφερόμενο από τη στιγμή που οι ίδιοι τον βάζουν στη ζυγαριά με αυτό το πωλητήριο; Τέλος, καθώς έχει και αυτό τη σημασία του, στέλνουν το μήνυμα στον Κιν ό,τι είσαι εδώ μέχρι να φύγεις. Με 25 εκατ. ευρώ, λιγότερα ή περισσότερα, κάποια στιγμή θα φύγεις. Με την πρώτη ευκαιρία…


1 σχόλιο:

  1. Τώρα λένε ότι έρχεται,τον Κεν δεν το συμπεριέλαβαν ποτέ στα ανταλλάγματα και ότι είπαν όχι σε πρόταση 30εκατ από την Εβερτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή