16 Ιουλ 2019

Ιταλός δημοσιογράφος εξηγεί γιατί ο Μπονούτσι δεν αισθάνεται τόσο καλά που έρχεται ο Ντε Λιχτ

Ο Ματίς Ντε Λιχτ, όπως όλα δείχνουν, θα υπογράψει μέσα στο επόμενο 24ωρο το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους.

Η ενίσχυση της Κυρίας είναι σημαντική καθώς μιλάμε για έναν πλήρη ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει επίπεδο το σύλλογο του Τορίνου. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών είναι μεγάλος αφού βλέπουν πως η διοίκηση Ανιέλι επενδύει, δίνοντας επιπλέον όπλα στον προπονητή για να δουλέψει.

Ικανοποιημένοι θα πρέπει αν νιώθουν και οι… αυριανοί συμπαίκτες του Ντε Λιχτ. Δεν είναι λίγο να έχεις μαζί σου -παρά απέναντι, αντίπαλο- ένα μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου. Ολοι νιώθουν έτσι; Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Mediaset, Τζάνι Μπαλτζαρίνι, ο Λεονάρντο Μπονούτσι δε θα χαρεί τόσο πολύ με την έλευση του 19χρονου Ολλανδού.


Σε συνέντευξη που έδωσε στο Calciomercato μίλησε για τα θέματα επικαιρότητας της Γιουβέντους αλλά και κατά πόσο θ’ αλλάξουν οι υπηρεσίες με τη μεταγραφική προσθήκη του Ντε Λιχτ.

«Ο Ντε Λιχτ θα ανταγωνιστεί αναπόφευκτα τον Μπονούτσι. Ο Μπονούτσι είναι φυσιολογικό να περιμένει με ανυπομονησία έναν ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Ντε Λιχτ. Αν θα παραμείνει στο Τορίνο, θα υπάρξει ανταγωνισμός για τη θέση δίπλα στον αρχηγό», είπε ο Μπαλτζαρίνι. Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως ο Σάρι έχει καταλάβει πως η Γιουβέντους δεν είναι όπως η Νάπολι και δεν μπορεί να βασιστεί σε ένα μικρό αριθμό παικτών. Ο κάθε παίκτης πρέπει να βρει το χώρο του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου