Σελίδες

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από έρευνα της ιταλικής αστυνομίας και πώς συνδέουν το υλικό με οπαδούς της Γιούβε

Ενα κανονικό οπλοστάσιο, με… εντυπωσιακά ευρήματα, ανακαλύφθηκε μετά από έρευνα του τμήματος Digos, της ιταλικής αστυνομίας.

Η επιχείρηση που στήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του ιταλικού βορρά -από Τορίνο μέχρι Μιλάνο και από Νοβάρα μέχρι Βαρέζε- δεν έβγαλε απλά λαβράκι, όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, έβαλε μέχρι και… πύραυλο εδάφους-αέρος! Ναι, σωστά διαβάσατε. Μεταξύ των όσων βρέθηκαν, ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ, ξεχωρίζει αναμφισβήτητα ο πύραυλος!

Και πώς όλα αυτά συνδέονται με τη… Γιουβέντους; Τους οπαδούς της να είμαστε ακριβείς. Μαζί με τα όπλα, τα μαχαίρια, τις βιβλία, τα κράνη και ό,τι άλλο βρέθηκε, υπήρχε μια ιταλική σημαία με το σύμβολο των Drughi αλλά και ένα αυτοκόλλητο των Tradizione.


Και τα δύο κλαμπ είναι από το Τορίνο και φιγουράρουν εδώ και δεκαετίες στο πέταλο των οργανωμένων, έχοντας ηγετικούς ρόλους. Η είδηση αναπαράχθηκε γρήγορα και δεν ήθελε πολύ να συνδεθεί με τους οπαδούς της Γιουβέντους.

Το φωτογραφικό υλικό, πάντως, είναι συγκλονιστικό…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...