Σελίδες

Απογοητευμένος ο Ντιμπάλα, σκέφτεται να μην πατήσει καν στο Τορίνο

Δεν έχει περάσει παρά ένα 24ωρο όταν μαθαίναμε πως ο Πάουλο Ντιμπάλα είχε αποφασίσει να επιστρέψει λίγο νωρίτερα στο Τορίνο ώστε να γνωρίσει το νέο του προπονητή.

Πληροφορίες ήθελαν τον 26χρομο ποδοσφαιριστή να τερματίζει τις διακοπές του ώστε να βρεθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ενσωματωθεί στις απαιτήσεις του Μαουίρτσιο Σάρι. Οι ραγδαίες εξελίξεις που στέλνουν τον Ντιμπάλα στη Γιουνάιτεντ και τον Λουκάκου στο Μάντσεστερ, φαίνεται πως απογοήτευσαν εντελώς τον παίκτη της Γιουβέντους.


Δημοσιογράφος του Tuttomercatoweb μεταφέρει την πληροφορία πως ο Ντιμπάλα σκέφτεται να παρακάμψει εντελώς το ταξίδι του στον ιταλικό βορρά και να βρεθεί απευθείας στην Αγγλία. Το Νο 10 της Γιουβέντους θα προσγειωνόταν στο Τορίνο την Πέμπτη. Αυτό πλέον δεν είναι μέσα στα σχέδιά του.

Αγνωστο εάν είναι μια απόφαση της στιγμής που η ιδέα της θα εγκαταλειφθεί ώστε ο Ντιμπάλα να τελειώσει φιλικά με τη Γιουβέντους, αν τελικά βρίσκεται η μεταγραφή του σε τόσο προχωρημένο στάδιο.


3 σχόλια:

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...