Σελίδες

Το δίλημμα του Περίν που φεύγει από τη Γιούβε

Ο Ματία Περίν δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερο μέλλον στη Γιουβέντους.

Η επιστροφή του Τζανλουίτζι Μπουφόν και η εμπιστοσύνη στον Βόιτσεκ Σέζνι για τη θέση Νο 1, φέρνει τον νεαρό Ιταλό γκολκίπερ στην τρίτη θέση των επιλογών των μπιανκονέρι. Για έναν 26χρονο ποδοσφαιριστή που διψάει να αγωνίζεται, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δει τι θα γίνει στην καριέρα του.

Μία ομάδα που έχει ενδιαφερθεί έντονα για να τον εντάξει στο δυναμικό της είναι η Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι είναι διατεθειμένοι να τον αγοράσουν από την Κυρία.


Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, προσέφεραν κάτι περισσότερο από 10 εκατ. ευρώ, με τους Ιταλούς να θέλουν τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ. Αν πραγματικά το θέλουν και οι δύο ομάδες, θα βρουν τη λύση.

Ενα θέμα που απασχολεί τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι αν θα πάρει τελικά την απόφαση να φύγει από την Ιταλία. Ο Περίν, από τη στιγμή που δεν έχει προοπτική να αγωνιστεί με την μπιανκονέρα φανέλα, θα ήθελε να φύγει από τη Γιουβέντους αλλά θα επιθυμούσε να παραμείνει στο πρωτάθλημα της χώρας του. Είναι το μοναδικό αγκάθι για να απαντήσει στην Μπενφίκα… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...