13 Ιουλ 2019

Τα 135 εκατ. ευρώ για το μεγάλο μπαμ με τον Ντε Λιχτ

Στο Μόντε Κάρλο, στην έδρα του μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα, φαίνεται πως βρίσκεται ο Ματίς Ντε Λιχτ.

Ο 19χρονος Ολλανδός, έχει αποδεσμευθεί από τις υποχρεώσεις του με τον Αγιαξ, μετρά αντίστροφα για να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα, τη Γιουβέντους. Αυτές τις ώρες, οι δικηγόροι των μπιανκονέρι και του ερυθρολεύκων εξετάζουν και συμφωνούν στις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ντε Λιχτ θα γίνει ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους αφού οι πρωταθλητές Ιταλίας θα πληρώσουν 75 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν από την ομάδα του Αμστερνταμ. Δύο ιταλικά μέσα, Gazzetta dello Sport και Tuttomercatoweb, αναφέρουν πως ο Ντε Λιχτ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο έναντι 12 εκατ. ευρώ το χρόνο, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους! Δηλαδή συνολικά 135 εκατ. ευρώ, εκτός μπόνους.


Η Γιουβέντους έχει βάλει ρήτρα 150 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, βάσει της οποίας όποια ομάδα καταβάλει το ποσό, μιλάει απευθείας με τον ποδοσφαιριστή. Αυτή η λεπτομέρεια μαζί με το ηγεμονικό συμβόλαιο έπεισαν τον Ντε Λιχτ να επιλέξει το Τορίνο αντί της Βαρκελώνης.

Οπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή τελειώνει και η Γιουβέντους δυναμώνει, προσφέροντας στον Μαουρίτσιο Σάρι ένα επιπλέον όπλο για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου