31 Ιουλ 2019

Δόλο βλέπουν οι Ασιάτες για τη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο σε φιλικό και πάνε για ομαδική αποζημίωση!

Η περιοδεία της Γιουβέντους στην Ασία ολοκληρώθηκε αλλά τα… απόνερά της υπάρχουν ακόμη.

Μην κρυβόμαστε, όλοι γνωρίζουν πως τέτοιους είδους ενέργειες γίνονται αποκλειστικά για να δημιουργηθούν νέες αγορές. Να πουληθούν περισσότερες φανέλες, να κερδηθούν οπαδοί που θα μπορέσουν να αφήσουν πολλαπλά έσοδα σε μία ευρωπαϊκή ομάδα.

Κάπως έτσι σκέφτεται και η Γιουβέντους. Μόνο που η μη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο φιλικό με την Team-K League την έχει βάλει σε περιπέτειες. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η εταιρεία που είχε αναλάβει τη διοργάνωση του αγώνα είχε θέσει ως όρο να παίξει ο Πορτογάλος για τουλάχιστον 45 λεπτά. Ο CR7 δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Δικηγορικό στέλεχος που, μέσα από μία οργανωμένη ενέργεια, εκπροσωπεί τους οπαδούς, μίλησε για το περιστατικό και έκανε λόγο «για επιστροφή της τιμής των εισιτηρίων» αλλά φαίνεται να βλέπει ενδεχόμενο δόλο καθώς «εκμεταλλεύτηκαν τους φιλάθλους μέσω ψευδούς διαφήμισης του ποδοσφαιρικού αστεριού».


Η πλευρά της Γιουβέντους αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ένα μυικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να αγωνιστεί αλλά ο δικηγόρος μιλάει για χιλιάδες αγωγές, ο ίδιος υποστηρίζει πως θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμη και τις 60.000. Το πρόβλημα μεταφέρεται στην εταιρεία που ανέλαβε τον αγώνα αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ένας θα ρίξει την ευθύνη στον άλλο.

Ο δικηγόρος μιλάει για «ψυχική οδύνη» των φιλάθλων που αν και αγαπούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο θέλουν να προφυλαχθούν απ’ αυτό που τους συνέβη, όσο οδυνηρό κι αν είναι λόγω των συναισθημάτων που έχουν για τον ποδοσφαιριστή και αναφέρει για -συνολικό- ποσό αποζημίωσης τα 50 εκατ. ευρώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου