20 Ιουλ 2019

Ο όρος που θα έβαζε η Γιουβέντους για να πουλήσει τον Κιν για 30 εκατ. ευρώ στην Εβερτον

Ο Μόιζες Κιν είναι στο μεταγραφικό προσκήνιο. Είτε γιατί τον βάζει η Γιουβέντους, είτε γιατί τον ψάχνουν οι άλλοι.

Ολοι θυμόμαστε πως στις διαπραγματεύσεις για τον Ματίς ντε Λιχτ, οι μπιανκονέρι έριξαν στο τραπέζι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ιταλού επιθετικού στον Αγιαξ. Το όνομά του παίζει και σε μία πιθανή ανταλλαγή με τον Ικάρντι.

Πληροφορίες που μεταφέρει ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέρουν πως η Γιουβέντους θα μπορούσε να πουλήσει στην Εβερτον, με έναν όρο όμως. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, όπως μετέδωσε το Sky Sport Italia, είπε πως οι Βρετανοί έκαναν προσφορά 30 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα, «αγκάθι» για τους μπιανκονέρι είναι οι περιπτώσεις Ιγκουαΐν - Μάντζουκιτς.


Ποια είναι στα σχέδια των πρωταθλητών Ιταλίας. Δεν είναι αρνητικοί, και πώς να ήταν βέβαια από τη στιγμή που μόνοι τους τον έβαζαν σε μεταγραφικά παιχνίδια, αλλά υπάρχει η σκέψη να μπει μια ρήτρα επαναγοράς.

Να στείλουν τον Κιν στην Αγγλία και την Εβερτον. Να δυναμώσει και να ενηλικιωθεί ακόμη περισσότερο και αν στο Τορίνο κρίνουν πως αξίζει να επιτρέψει πίσω, αν ενεργοποιήσουν τη ρήτρα που θα μπει. Αν όχι, παραμένει στο ταμείο της ομάδας το ποσό της μεταγραφής και οι μπιανκονέρι… πάνε για άλλα. «Τίμιο» ακούγεται…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου