26 Ιουλ 2019

Νιώθει πως είναι ο αδύναμος κρίκος στη Γιούβε και ο ατζέντης του προετοιμάζει το έδαφος

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι αναδείχθηκε με τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Εμπολι. Και ενώ όλοι πίστευαν πως θα μάλλον έχει καλύτερη τύχη από αυτή που του επεφύλασσε ο Αλέγκρι, τα πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι.

Στη Γιουβέντους ήρθε ο Ματίς Ντε Λιχτ και ο Μερίχ Ντεμιράλ. Δύο νέοι παίκτες που παίζουν στη θέση του Ιταλού. Εκεί αγωνίζονται και οι συμπατριώτες του Κιελίνι, Μπονούτσι. Φαίνεται πως οι ευκαιρίες δε θα είναι πολλές. Και όχι σε τόσο σημαντικά ματς.

Ο ατζέντης του Ρουγκάνι μιλώντας στο Tuttomercatoweb έθεσε ξεκάθαρα θέμα. Ευγενικά, αλλά το έθεσε. «Δε γνωρίζω τι έχει κατά νου η Γιουβέντους, αλλά σίγουρα θα γίνει αξιολόγηση με τόσους πολλούς παίκτες, όλοι τους σε υψηλό επίπεδο», είπε ο Νταβίντε Τόρκια.

«Απαιτείται μια οικονομική ισορροπία στην ομάδα, οπότε η Γιούβε θα προσπαθήσει να πουλήσει κάποιον ποδοσφαιριστή. Οποιος πάει εκεί γνωρίζει πως τον περιμένει μεγάλος ανταγωνισμός», συμπλήρωσε.


Η πλευρά του Ρουγκάνι θέλει να γνωρίζει τι θα γίνει κατά τη διάρκεια της σεζόν και ο Ιταλός ποδοσφαιριστής δε θα είναι σε καμία περίπτωση ικανοποιημένος αν απλά ξεκούραζει τους βασικούς στα αδιάφορα ματς. «Αν ένας παίκτης θα έχει σε μία ολόκληρη σεζόν μόνο ένα παιχνίδι στο κύπελλο Ιταλίας, προφανώς θα πρέπει να εξετάσει τις επιλογές του», είπε ο Τόρκια.

«Την περασμένη ομάδα δεν απάντησε μόνο η ομάδα αρνητικά στη Τσέλσι, ήταν και δικιά μας επιλογή. Ημασταν ευτυχείς που παραμείναμε στη Γιούβε και που εκείνη ήταν στην ευχάριστη θέση να μας κρατήσει. Τώρα θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι φυσικό να ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για τον Ρουγκάνι», πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου