Σελίδες

Αυτό που είπε η διοίκηση της Γιουβέντους στον Ντιμπάλα δε θα του άρεσε καθόλου

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους. Μέχρι να φύγει…

Αυτό απορρέει από τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία. Ο Αργεντίνος επιθυμεί να επιστρέψει νωρίτερα στο Τορίνο ώστε να γνωρίσει τον Μαουρίτσιο Σάρι και να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αλλά κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με τις διαρροές στα ιταλικά μέσα, η διοίκηση των μπιανκονέρι ενημέρωσε τον Ντιμπάλα πως αν έρθει μια «δυνατή» πρόταση, θα τη σκεφτεί σοβαρά. Πράγμα που σημαίνει πως ο 26χρονος είναι προς πώληση.


Πόσα χρήματα είναι καλά για τη Γιουβέντους; Η ομάδα έχει αφήσει να εννοηθεί πως 90 εκατ. ευρώ είναι μια καλή τιμή εκκίνησης και θα μπορούσε να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο αγοραστή.

Η πληροφορία πως ο Ντιμπάλα πωλείται, δε σημαίνει αυτομάτως πως θα φύγει από την ομάδα. Σημαίνει, όμως, πως θα συζητηθεί μια σοβαρή πρόταση με ενδεχόμενη πώληση. Το «Νο 10» των πρωταθλητών Ιταλίας είναι στον αέρα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...