27 Ιουλ 2019

Η Γιούβε ψάχνεται να τον δώσει, οι οπαδοί κάνουν τα πάντα για να παραμείνει!

Η Γιουβέντους θέλει να τον πουλήσει, οι οπαδοί θέλουν να παραμείνει και ο Παράτιτσι περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνό του.

Σε ανοιχτή γραμμή με τη Ρώμη για την περίπτωση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι οι μπιανκονέρι. Ο Αργεντίνος επέστρεψε στο Τορίνο μετά από τον δανεισμό του στην Τσέλσι και οι πρωταθλητές Ιταλίας κάνουν τα πάντα ώστε να τον ξεφορτωθούν. Κάτι που δεν είναι τόσο απλό, όπως τουλάχιστον φαίνεται…


Ο Γκονσάλο όχι μόνο ξεκίνησε προετοιμασία με τη Γιούβε αλλά ακολούθησε στην αποστολή στην Ασία και παίζει στα φιλικά. Στην Κυρία σκέφτονται να έχουν τον ποδοσφαιριστή στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους για δύο λόγους: να συνεχίσει να είναι ελκυστική η πώλησή του αλλά και αν τους μείνει, να μπορέσει να προσφέρει.

Την ίδια ώρα, στην Ιταλία υπάρχει από τους τιφόζι της Γιουβέντους μεγάλη επιθυμία για την παραμονή του Αργεντίνου επιθετικού. Τέτοια που μπορούμε να πούμε πως αν τελικά δε φύγει, θα το οφείλει και στην υποστήριξη των οπαδών. Βέβαια, η πρωταρχική σκέψη είναι η πώληση. Με τη Ρόμα να φαντάζει το φαβορί για την απόκτησή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου