Σελίδες

Η Μίλαν χτύπησε την πόρτα για να πάρει μεταγραφή της Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους πραγματοποίησε μια μεταγραφή πριν από περίπου 10 ημέρες και ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει τώρα τη Μίλαν.

Ο δημοσιογράφος Πάολο Παγκανίνι μίλησε για την περίπτωση του Μερίχ Ντεμιράλ αλλά και το ακραίο σενάριο για ανταλλαγή Αλέσιο Ρομανιόλι-Πάολο Ντιμπάλα. Σχετικά με τον Τούρκο αμυντικό που πήραν οι πρωταθλητές Ιταλίας από τους μπιανκονέρι, ο ρεπόρτερ υποστηρίζει πως η Μίλαν χτύπησε την πόρτα για τον Ντεμιράλ.

Η απάντηση, όπως αναμενόταν, ήταν αρνητική. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ υποστηρίζει και ο Φαμπρίτσιο Ρομανό από το Sky Sport Italia.


Η Μίλαν ήθελε να εκμεταλλευτεί την έλευση του Ντε Λιχτ και να τα βρει με τη Γιούβε για τον Τούρκο. Ο Φάμπιο Παράτιτσι φαίνεται να πιστεύει πολύ τον Ντεμιράλ και δε συζητάει την μετακίνησή του.

Την ίδια ώρα, ο Παγκανίνι μίλησε και για το σενάριο μιας περίεργης ανταλλαγής μεταξύ των δύο ομάδων με τον Αλέσιο Ρομανιόλι και τον Πάολο Ντιμπάλα να είναι πρωταγωνιστές. «Είναι παίκτες που δεν μετακινούνται εύκολα», ήταν η ατάκα του Ιταλού δημοσιογράφου που χαρακτήρισε την υπόθεση εξαιρετικά περίπλοκη. Απίθανη θα συμπληρώναμε εμείς…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...