Σελίδες

Στο Τορίνο για το τελικό ξεκαθάρισμα ο Ντιμπάλα

Στο Τορίνο βρίσκεται ο Ντιμπάλα, σε αντίθεση με όσα είχαν γραφτεί πως δε θα πήγαινε καθόλου στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε.

Βέβαια, η απογοήτευση ισχύει και είναι μεγάλη από την πλευρά του Αργεντίνου καθώς σε καμία περίπτωση δε θέλει να είναι το αντάλλαγμα στη Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Ρομελού Λουκάκου.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε την Πέμπτη στην έδρα της Γιουβέντους με σκοπό να συναντηθεί με τον Μαουρίτσιο Σάρι και να του γίνουν ξεκάθαρες οι προθέσεις της ομάδας του.


Αυτή θα είναι η πρώτη του συνάντηση με τον νέο προπονητή των μπιανκονέρι, όχι κάτω από τις καταλληλότερες συνθήκες θα λέγαμε. Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν πως ρίχνει τις  απαιτήσεις του για το ετήσιο συμβόλαιό του.

Ο Ντιμπάλα προσγειώθηκε στον ιταλικό βορρά, βγήκε από το αεροδρόμιο χωρίς να μιλήσει σε κανέναν. Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε, τσέκαρε το κινητό του και έφυγε για τις εγκαταστάσεις της Γιουβέντους, για το τελικό ξεκαθάρισμα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...