1 Αυγ 2019

Το μεγάλο κάζο της Γιουβέντους

Μυθικά πράγματα εξελίσσονται στην Ασία μετά τη μη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο φιλικό με την Team-K League.

Αρχικά, η εταιρεία που είχε διοργανώσει το φιλικό απείλησε με μηνύσεις. Στη συνέχεια, δικηγόρος που εκπροσωπεί μια οργανωμένη κίνηση από την πλευρά χιλιάδων φιλάθλων, έκανε λόγο για ηθική αποζημίωση και ενδεχόμενο δόλο από την πλευρά των διοργανωτών.

Με απλά λόγια, υποστηρίζει πως ο κόσμος εξαπατήθηκε με πρόσχημα της συμμετοχή του Πορτογάλου άσσου για να πουληθούν εισιτήρια. Ο CR7 δεν έπαιξε λεπτό, η εταιρία λέει πως υπήρχε σύμβαση για ελάχιστη συμμετοχή 45 λεπτών και τα παράπονα δεν έχουν τέλος.

Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής AS, εξετάζεται το ενδεχόμενο αν η Γιουβέντους κορόιδεψε τη διοργανώτρια εταιρεία TheFasta και την Team-K League. Μάλιστα ακούστηκε μέχρι και εμπλοκή της… Ιντερπόλ αλλά το «έγκλημα» (συμβαίνουν φοβερά πράγματα) δε θεωρείται άξιο μεγάλης ποινής για να μπει στο παιχνίδι η παγκόσμια αστυνομία!


Στην αγορά της Ασίας έχουν επενδύσει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν Μονάχου, μάλιστα, έχουν ιδρύσει εδώ και κάποια χρόνια γραφείο και χαράζουν τις ενέργειές τους σε μια μεγάλη και αρκετά παρθένα -ακόμη- αγορά.

Η Γιουβέντους, που τα τελευταία χρόνια μία πάει ανατολικά (Ασία), μία δυτικά (ΗΠΑ) κατάφερε με τους χειρισμούς της να ακουστεί τόσο αρνητικά το όνομά της. Ο αρνητικός αντίκτυπος για τους πρωταθλητές Ιταλίας είναι μεγάλος, ακόμη κι αν έχει όλο το δίκιο μαζί της η ομάδα. Ειδικά τα όσα γράφονται εδώ και τρεις ημέρες, θα πρέπει να προβληματίσει την επικοινωνία της ομάδας που δεν μπορεί να τα «μαζέψει».

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: το φιλικό που δεν έπαιξε ο Κριστιάνο έληξε 3-3. Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν τη Γιούβε και μια αναμέτρηση με έξι γκολ. Η απογοήτευση για τους… οπαδούς του Ρονάλντο, τελικά, και όχι των μπιανκονέρι ήταν τόσο μεγάλη που προς το τέλος του ματς, και ενώ κατάλαβαν πως ο αστέρας της Κυρίας δε θα παίξει, φώναζαν το όνομα του μεγάλου του αντίπαλου. Ναι, σωστά καταλάβατε, του Λιονέλ Μέσι.

Αυτά έχει η παγκοσμιοποίηση του ποδοσφαίρου και οι φίλαθλοι… παικτών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου