30 Αυγ 2019

Τι πραγματικά θέλει να γίνει η Γιούβε στην περίπτωση Ικάρντι

Μονακό και Νάπολι έχουν κάνει πρόταση για τον Μάουρο Ικάρντι και η Γιουβέντους παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την υπόθεση.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, ο Αργεντίνος της Ιντερ ακόμη δεν ξέρει πού θα αγωνίζεται. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ολόκληρη η Ιντερ έχει πέσει πάνω του με σκοπό να τον πείσει να δεχτεί κάποια από τις προτάσεις που έχουν οι Μιλανέζοι.

Νάπολι και Μονακό είναι πρόθυμες να προσφέρουν 65 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον Ικάρντι, ένα ποσό που ικανοποιεί και την Ιντερ. Τι στάση τηρεί η πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως; Ο Ικάρντι θα ήθελε να έρθει στη Γιουβέντους αλλά και να παραμείνει στην ομάδα του, αρκεί να υπολογίζεται από τον Κόντε. Το δεύτερο δε φαίνεται ορατό. Το πρώτο είναι στον αέρα.


Η Γουάντα Νάρα, σύζυγός και μάνατζέρ του, θα έχει συνάντηση ακόμη και σήμερα με τον Μπέπε Μαρότα ώστε να δουν τι θα γίνει μετά το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι εμπλεκόμενες πλευρές. Πάντως, Ιταλοί δημοσιογράφοι αναφέρουν για την υπόθεση πως η Γιουβέντους ενδιαφέρεται περισσότερο να μην καταλήξει ο Ικάρντι στη Νάπολι και ενισχυθεί η ομάδα του νότου, παρά να τον φέρουν οι ίδιοι στο Τορίνο.

Ο χρόνος τελειώνει και σύντομα θα μάθουμε τι θα γίνει…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου