6 Αυγ 2019

Αν έφευγε ο Ντιμπάλα από τη Γιουβέντους, σε αυτή την ομάδα θα ήθελε να πάει

Οι πρωταθλητές Ιταλίας τον έστελναν στο Μάντσεστερ για να πάρουν τον Λουκάκου.

Εκείνος, με τους όρους του πυρπόλησε τη μεταγραφή και χάλασε τη συμφωνία. Επιθυμία του ήταν να παραμείνει στη Γιουβέντους.

Ή απλά δεν ήθελε να πάει στη Μάντστεστερ;


Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Πάουλο Ντιμπάλα επιθυμεί να παραμείνει στο Τορίνο και να συνεχίσει να φοράει την μπιανκονέρα φανέλα. Αν όμως υπήρχε ενδεχόμενο να φύγει, θα ήθελε να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Και η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει πως ο ατζέντης του έχει δημιουργήσει ήδη καλές σχέσεις με την ομάδα του Παρισιού.


2 σχόλια:

  1. μετα τα χθεσινοβραδινα νεα,περι προτασης 70εκ της Τοτεναμ,θεωρω απιστευτη ευκαιρια να χαθει το να παρεις τοσα λεφτα για εναν παιχτη που εδω κ 4 χρονια απεδειξε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
    Ηρθε σαν νεος Μεσι,αγαπηθηκε τρελα απο το κοσμο αλλα κακα τα ψεμματα το μονο που θυμαομαστε ειναι μια απιθανη εμφανιση στο 3-0 με Μπαρτσα πριν 3 χρονια κ ενα γκολ στο 94' στο Ολυμπικο με Λατσιο -υστερα μαλιστα απο κακιστη εμφανιση του Νο10-
    Προσωπικα Ντυμπαλα ειναι ο παιχτης που επενδυσε υπερβολικα η Γιουβε αλλα δυστυχως αποδειχτηκε πολυ "λιγος" να σηκωσει το βαρος του Νο10 της ομαδας..
    αγωνιστικα δεν εχει βελτιωθει σε κανενα τομεα..
    κακιστη ντριμπλα,διαρκως γλιστραει,κουβαλημα μπαλας ωστε να μπουκαρει σε αμυνες πουθενα,καθετη πασα ουτε κατα διανοια,υποδχη πρωτης επαφης μπαλας με το καλαμι...συγνωμη αλλα αυτες δεν ειναι ι προσδοκιες για εναν παιχτη που κληρονομησε το 10 της Γιουβε,ειδικα μετα τους 2 απολυτος..Μπατζιο κ ΑΛΕΞ!
    ακομα κ φετος που διπλα του επαιξε το απολυτο "τερας" δεν βρηκε καν το χωρο κ την ευκαιρια να εδραιωθει κ να αποδειξει την οποια αξια..
    να μην αναφερω οτι ακομα κ στην Αργεντινη ειναι-δεν ειναι στις επιλγες των κοουτς
    Πραγματικα πιστευω ηρθε η ωρα να ξεφορτωθουμε το συγκεκριμενβο με την ελπιδα να αντικατασταθει με καποιον που μπορει να αντεξει το βαρος της φανελας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λέω από τη πρώτη στιγμή. Το 10 πρέπει να το φοράει ο Μπερναρντεσκι. Είναι Ιταλός. Έχει κάνει παιχνιδαρες και αν τον αφήσουν λίγο ελεύθερο να κινείται θα κάνει μαγείες.

      Διαγραφή