28 Αυγ 2019

Η μεταγραφή που πάει να κλείσει ο Μαρότα με… ψίχουλα δείχνοντας την εμπειρία που κουβαλάει

Ο τέως τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, δουλεύει πλέον σε αντίπαλο στρατόπεδο. Αυτό δε σημαίνει πως ξέχασε την τέχνη της καλής διαπραγμάτευσης.

Και η κίνηση που έκανε ο Μαρότα, χωρίς να γνωρίζουμε εάν θα του βγει, δείχνει πως είναι ένας παράγοντας που κουβαλάει μεγάλη εμπειρία.

Η Ιντερ του Αντόνιο Κόντε (όλοι οι… Γιουβεντίνοι σε κομβικές θέσεις) είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από τη Γιουνάιτεντ. Απομένουν τα τυπικά δηλαδή. Ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται στο Μιλάνο για ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.


Για να γίνει αυτό, ο Μαρότα έκλεισε συμφωνία για ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τους Αγγλους, δίχως να τον πληρώσει όμως. Μάλιστα, η Μάντσεστερ θα καλύψει τα 7 από τα 12 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του Σάντσες και οι νερατζούρι τα υπόλοιπα 5.

Τη στιγμή που ομάδες τύπου Σασουόλο αγοράζουν πιτσιρικάδες για 2-3 εκατ. ευρώ, τα 5 εκατ. ευρώ για ένα χρόνο που θα διαθέσει η Ιντερ για τον Σάντσες θεωρείται και είναι ένα μικρό ποσό. Ο ποδοσφαιριστής έχει τραυματισμούς και προβλήματα αλλά και τα χρήματα λίγα. Αν δεν τους βγει, κανείς δε θα ρίξει ευθύνη για μια κακή μεταγραφή σε συνάρτηση με το κόστος. Αν τους βγει, ο Μαρότα θα τους κλείσει το μάτι.

Παλιός στο κουρμπέτι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου