3 Αυγ 2019

Η Μάντεστερ προσφέρει στον Ντιμπάλα το ακριβό συμβόλαιο που θέλει αλλά υπάρχει ακόμη ένα πρόβλημα

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Πάουλο Ντιμπάλα είναι πως η Μάντσεστερ φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στις οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντίνου αλλά το πρόβλημα είναι αλλού πλέον.

Τα δικαιώματα της εικόνας του και ό,τι εμπορικό απορρέει από αυτόν βρίσκονται στον αέρα. Ο Ντιμπάλα έχει μια δίκη ανοιχτή με την εταιρεία Star Image. Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους έσοασε το 10ετές συμβόλαιο που είχε με την εν λόγω εταιρεία μόλις στον ένα χρόνο και την ίδια στιγμή άλλαξε μάνατζερ. Αποτέλεσμα είναι να τον έχουν πάει στα δικαστήρια με την απόφαση να εκκρεμεί ακόμη.


Ο Ντιμπάλα μπορεί να δώσει μέχρι και 40 εκατ. ευρώ αλλά το πρόβλημα για τη Μάντσεστερ ή την κάθε Μάντσεστερ δεν είναι αυτό. Τα δικαιώματά του, η εικόνα του, αυτή τη στιγμή είναι υπό αμφισβήτηση και στην περίπτωση που χάσει το δικαστήριο ο 26χρονος Αργεντίνος, χάνει και το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται την εικόνα του.

Πάντως, Corriere dello Sport και Sportitalia μετέφεραν την πληροφορία πως η Γιουνάιτεντ του προσφέρει 11 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που είναι πολύ κοντά στα 12 εκατ. ευρώ το χρόνου που ζητούσε ο ίδιος. Αγκάθι είναι και η προμήθεια του ατζέντη του. Εχει γραφτεί πως θέλει 15 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή. Την ίδια ώρα, ο Λουκάκου παραμένει εκτός αποστολής για τα φιλιά της Μάντσεστερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου