2 Αυγ 2019

Η απαίτηση του Ικάρντι, οι εξελίξεις που ακολούθησαν και το σενάριο για μια άλλη ανταλλαγή

Μια δήλωση-απαίτηση του Μάουρο Ικάρντι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σήμερα.

Πριν ένα 24ωρο, η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε πως ο Αργεντίνος των νερατζούρι είπε στη διοίκηση της ομάδας του πως θα φύγει μόνο για τη Γιουβέντους. Αν δεν πάει στους μπιανκονέρι, προτίθεται να κάτσει στο Μιλάνο. Να πληρώνεται και ας μην αγωνίζεται ποτέ!

Ο Αντόνιο Κόντε είναι γνωστό πως τον έχει αφήσει εκτός προετοιμασίας. Δεν τον θέλει. Δεν τον υπολογίζει, τον θεωρεί ξένο σώμα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του να καταλήξει στους πρωταθλητές Ιταλίας. Μέχρι και… διορία, και μάλιστα μεγάλη, είχε δώσει στην Κυρία!


Ας μην ξεχνάμε πως τον προηγούμενο μήνα είχε γραφτεί για μια συνάντηση που είχε ο Φάμπιο Παράτιτσι με τη σύζυγο και μάνατζερ του στην Ιμπιζα και λίγο μετά στο Μιλάνο. Η είδηση δε διαψεύσθηκε ποτέ. Εκτοτε το θέμα έμεινε ανοιχτό.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών με τον Πάουλο Ντιμπάλα να είναι προς πώληση αλλά ο ίδιος να μην επιθυμεί να καταλήξει στη Μάντσεστερ αλλά και η πληροφορία πως ο τεχνικός διευθυντής των νερατζούρι, Μπέπε Μαρότα, επικοινώνησε με τον Αργεντίνο της Γιουβέντους, δημιουργεί ένα νέο μεταγραφικό σενάριο στο οποίο εμπλέκεται και ο Αργεντίνος της Ιντερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου